Misli ve iddaa'dan anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi?
2
●411
- 10-12-2010, 17:03:48Bi tane kupon yaptım arkadaşlar sistemli kendi kafama göre, fakat hala cözmüş değilim şu sistem işini yaptığım kuponu upload ettim aşağıda resmi mevcut bi iddaadan anlıyan arkadaşlar söyliyebilir mi su maclar yatarsa kupon gider sunlar banko vsvs?
- 10-12-2010, 17:10:42Üyeliği durdurulduÖncelikle Real Madrid ve Barcelona maçları tutmak zorunda. Onlar Banko işaretlenmiş çünkü. Onlardan biri yatarsa kupon da gider.
Bunun dışında 2 maç daha tutmalı en az para alabilmen için. Yani para almak için en az 4 maç bilmek zorundasın. 5 maçın hepsini bilirsen ise hesaplaması biraz farklı,5 maçın oranlarını birbiri ile çarpmayacaksın. 4erli gruplar yapacaksın ama her grupta Real ve Barca sabit olacak. - 10-12-2010, 17:13:07sağolun hocam teşekkür ederim, anladım konu kilitlenebilirtolgab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle