• 25-08-2007, 12:26:55
    #10
    xlenonz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bendede tırnak batması vardı kendimi biraz kasıp kolonya + tırnak makası ile hallettim
    hocam ilerde gerçekten başına bela olabilir benim durum çok vahim şuan

    bence bir an önce doktora göster tekrar batması muhtemel...
  • 25-08-2007, 18:39:19
    #11
    Üyeliği durduruldu
    tabii bunun olmaması gerekir, şikayet etme hakkın var ama şöyle düşünürsekte şimdi sağlık ocağında çalışıyorsunuz sizden daha yetkili olan biri size diyorki acil durumlar dışında malzemeleri harcamayın gelen kişilere aldırın, şimdi siz hemşireyi şikayet ediceksiniz mesela ama kadının suçu varmıdır tartışılır olan kadıncağıza olucak.
  • 26-08-2007, 00:59:05
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    tırnak çektiren arkadaşalr yardım ederse sevinirim

    bnm tırnağım batıyodu doktor 1 hfat sonra gel çekelim dedi ilaç falan verdi ben sürdüm kurudu falan sonra makasla tırnagın ucunu kestim ete giren tırnak çıktı bi haftadır da çok iyiydim ama bi iki gündür acımaya başladı bugün düğünde mosmor oldu çok kötü şu an. galiba başka yerden de girdi.

    neyse şunu soracağım bu durumu yaşayıp çektirenler pişmanmısınız acıma falan oldumu? tırnaksız et acıdımı? çektireyimmi bi türlü karar evremedim. şu an sanki büyüp küçülüyor sızlıyor
  • 26-08-2007, 01:31:00
    #13
    Burası türkiye herşey olur