• 29-07-2010, 23:45:56
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Bu site bazı r10 hakkında tam bilgisi olmayanları yanıltabilir. R10 a ait hosting firması gibi anlayan olabilir.

    Bence müdehale edilmesi gerekli. Varsa yasal olarak.
  • 29-07-2010, 23:47:24
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    tazkalpmine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu site bazı r10 hakkında tam bilgisi olmayanları yanıltabilir. R10 a ait hosting firması gibi anlayan olabilir.

    Bence müdehale edilmesi gerekli. Varsa yasal olarak.
    öyle olsaydı ben seni ikinokta.net olarak algılardım
  • 29-07-2010, 23:47:51
    #3
    Ne gerek var hocam. her sakallıyı dedemiz sanmayalım bizde r10a benzeyen bu kaçıncı site kör olmayan anlar zaten
  • 29-07-2010, 23:51:29
    #4
    vLkn448 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    öyle olsaydı ben seni ikinokta.net olarak algılardım
    rakip firma
  • 29-07-2010, 23:52:02
    #5
    norabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rakip firma
    Seninde varmı usta nikeseo.com falan
  • 29-07-2010, 23:53:06
    #6
    vLkn448 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Seninde varmı usta nikeseo.com falan
    reklam yapmayı sevmem
  • 29-07-2010, 23:53:59
    #7
    vLkn448 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Seninde varmı usta nikeseo.com falan
    Türkiye'nin en büyük host firmalarından birinin sahibiyim.
  • 29-07-2010, 23:54:21
    #8
    norabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiye'nin en büyük host firmalarından birinin sahibiyim.
    NE kadar büyük mesela?
  • 29-07-2010, 23:55:12
    #9
    vLkn448 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    NE kadar büyük mesela?
    40 kişi çalışıyor.