• 18-07-2007, 14:58:47
    #19
    sıtkının yazısını okuduysanız, bunuda okumanızı rica ediyorum


    olm sıtkı harbi sıyırmışsın la sen
    sırf sıtkı kafayı yemiştir dedim diye bu kadar cümleyi arka arkaya kurabildin ya helal olsun

    ne yapim olm, en son radmin, admin yetkisi verdiğinde ki eminim attığım pm kendisinde vardır, ben PM kutusunu boşalttım, benim yetkileri al ya da daha düzgün görev yapabilmem için imkân ver dedim, saolsun imkân verdi.

    ha bu arada 1 senede 3 doğum günü kutlama geyiğine gelince. Hiçbirinede ben konu açın kutlayın demedim. millet ikide bir gelip doğüum günümü kutladı bende bozmamak için saol dedim harbi geyikti

    ha sunucu olayına gelince; Malatyada bildiğiniz üzere çok yakın arkadaşlarım Datacenter kuruyorlar. Sıtkı Nixconun sponsor olacağını belirtmeden bana "Ni-Osmandan makina buluruz" gibi bir cümle kurdu. Bende bu duruma hâliyle karşı çıktım, çünkü Turkislem.net veya şimdiki adıyla "islem internet hizmetleri" nin sahibi olan arkadaşımla bu konuda küçük bir görüşme yapıp. 3. sunucuyu bedavaya getirebileceğimizi konuşmuştum. Yöneticiler hele ki radminin olduğu bir toplu görüşmede bunu belirtmek istedim büyük bir heyecanla. Sıtkı içine etti.

    rep, zart zurt muhabbetine gelince; adminlik yazınca tecrübe puanım 1000 olmuş, haliyle verdiğim her rep 1000 normal üye repine denk gelmiş. bende olayın acemiliği ile şaşırmış, birazda sevinmiştim, yeşillensin garibanlar dedim.
    Kİ zaten o rep verdiğim kişiler Paylaşım yapmış, yaptığı paylaşımın karşılığı olarak repi haketmiş üyeler idiler.

    Kıdemli üyelik zımbırtısını mesaj sayıma binaen hakettiğimi düşündüğüm istemiştim.

    Ha sıtkının fahri mod iken daha çok yetki sahibi olmasını asla kompleks yapmadım, yapmamda, sadece şaşırmıştım, fahri modun nasıl oluyorda süper moderatöre kıyasla daha çok yetkisi oluyor diye. adı üzerinde "fahri" temsili, asli modların öyle yetkilere sahip olmamasını haksızlık olarak nitelendirdim. kendim için değil tüm turuncular için.

    renkler konusuna gelince; admin paneline girmişim bakam hele ne gibi oyuncaklar var dedim, oynadım, kurcaladım, bozdum ettim. Üzgünmüyüm? EVET. Neden Üzgünüm? Radminin verdiği yetkileri birazda olsun geyiğine kullandığım için.

    Nick değiştirme mevzunda biraz serbest olduğumu kabul etmeliyim; ama kimseyi kırmak istemedim, o talepte bulunan kişilerin nicklerini değiştirmesem kırılacaklardı, veya 2 dakka düşünüp geçerli bir mazeret üretip yeniden talepde bulunacaklardı.

    "kendinden geçmiştir" cümlesinide, labidunun bu yaptığımı, yani gitmeme dair konu açmamı şov olarak nitelendireceğini düşünüp, olumsuz tepki vereceğini bilmemdendir.
    Asıl kendisi beni tanıyamamış ki kendisine herhangi bir kompleks, çekememezlik beslememiştirim. Nede bu dediklerimi Değil forumda, Dünya üzerinde kimseye yapmamıştırım. Ben kompleksli, çekemez biri değilim, aksine dalga geçen, elinde ne varsa sonuna kadar b.kunu çıkarana kadar kurcalayan biriyim

    kimseye "BEN SENDEN ÜSTÜNÜM, SENDEN DAHA İYİYİM" dediğimi hatırlamıyorum, varsada Allah için gelsin bana dedin desin, özür dileyim. Ben iyi değilim, Üstün değilim, sadece elimde imkânlar vardı dalga geçtim. nasıl bir insan körse ve kör olduğunu bildiği halde körlüğü ile dalga geçiyorsa bende elimdekilerle oynadım, dalga geçtim. Yazık, ****** bunları kompleks, kendini üstün gösterme çabası olarak algılamış, msnde bu konuyu defalarca konuşmamıza ramen, dediklerimi dinlememiş.

    Kıdemli, gold, platin, zart, zurt, madem elimde var,niye dalga geçmeyim?

    Ha komplekslerim? hayır
    Gİdecektim, gidiyordum, sadece forumda yetkili olmam FORUMA KARŞI SORUMLULUĞUM NEDENİYLE, komplekslerim için değil bu gidişi erteledim. O kadar

    "Yeter Bu kadar Kastığım" ise sende biliyorsun, msn de bir çok defa konuştuk, anlamadın mı anlamak mı istemiyorsun bilemedim ama r10 dan daha önemli sorunlarım olduğunu defalarca anlattım sana, r10da durabilmek için kasıyordum Sorumluluklarım gereği sorumluluklarımdan kurtuldum, mutluyum, huzurluyum.. istediğim gibi istediğim şeyi yapabilirim.

    Kendimi geliştirmek, sorunlarımla ilgilenmek için gidiyorum. Gidişimin sıtkı ile ilgisi yoktur. Dolaylı yoldan varsa da benim haberim yok, eğer varsa ve vicdan azabı duyarsa msnden konuşuruz biz. bu foruma geldiğimde ilk tanıdığım kişi Sıtkı idi. Tanıdığıma memnun olmuştım, sonra çatlak olduğunu gördüm, sonra o çatlağın giderek arttığını gördüm


    Gitmeden önce son lafım;

    Sıtkı senin taaa.... :@



    kompleks değilim yavru kurt, sadece taşşak operasyonunun en üst kademesindeyim
  • 18-07-2007, 15:07:04
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İşlerine katkısı olacağını düşünüyorum bu kararın. Hayırlısı.
  • 18-07-2007, 15:07:37
    #21
    Misafir
    Yazdıklarıma büyük bir soğukkanlılıkla cevap verdiğin için teşekkürler dana.

    Her nekadar kabul ettiğin kısımlarını bizzat söylesende kabul etmediğin kısımların ise ne yazıkki ben hala arkasındayım,Senin dışında her görevlide sorumluydu zaten sorumlu olmak görevin gereğiydi ama diğer yetkililerin yetkilerini yanlış ,kişisel ve geyik bir şekilde kullanması ve yetkili olduklarını diğer insanlara bu denli gösterişli yapması gibi bir durum yoktu,ve diğer söylediklerim.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Bu söylediklerimi halen Kabul etmek zorundada değilsin.Hatat yetkilerinin alınması ve arkasından forumu bırakmanında bir tesadüf olduğunu idda edebilirsin.Bu eleştrileri kimse sana yapmaz unutma.Herkes baba ciddi adam diye geçinir.Yoğun olman forumdan ayrılman gerektıgı anlamına gelmez.Benimki gibi 1 ayda 5 mesaj yazarsın olur biter.

    Öptüm falan
  • 18-07-2007, 15:16:14
    #22
    niye soğuk kanlılıkla karşılamayim çatlak

    sen benim arkadaşımsın olm, sen nasıl görüyorsun bilemem ama.
    Kimseyi çekememezlik, kompleks olmaz bende.

    hayat olaylarından geçtiğimin bir çok kişi farkındadır. ben dalga geçerim onunla, birde benle uğraştığı için onunla uğraşırım.

    Forumdan uzaklaşıyorum çünkü, hayatla uğraşmam gereken daha çok zamana ihtiyacım var.

    arada bir gelirim dedim zaten. Herkese küfür edip, ne haliniz varsa görün demedim

    bende seni öptüm falan.

    Eğer forumdayım diye konuşuyor, geyik yapıyorsan sil beni msnden gitsin, yok harbiden arkadaş olarak görüyorsan başım üzerinde yerin var. bu sadece sana değil muhatap olduğum herkese olan davranışımdır.

    birde, senin kendi doğruların vardır, benim kendi doğrularım vardır.
    benim kendime göre doğru kabul ettiğm veya benim hayatımdaki gerçekler sana gereksiz, yalan veya yanlış gelebilir.
    ben kendi doğrularımı yazdım zaten bir önceki mesajımda.

    neyse uzatmaya gerek yok.

    Hoşçakalın, Dostçakalın, Birbirinizi sevin, Sigarayı bırakın, Spor yapın, Yatmadan önce süt içip, dişlerinizi fırçalayın.
    (gider ayak ne sosyal mesaj verdim beah! )
  • 18-07-2007, 15:18:28
    #23
    Misafir
    Dana bunu sadece ben değil msn listemde sana dostum arkadaşım diyen insanlarda söylüyordu

    Ha şu olabilir ''belkide böyle değilsin,ama böyl gösteriyorsun''

    biliyorsun hayatta bazern dışarıdan gözüktüğü gibi yorumlanır insan ve davranışlar.

    ayrıca forumdasın diye yazmıyorum sen benim için önemsiz bir insan olsan bukadr uzunca yazı yazmadım

    sakallarımı kesicem düşün senin yüzünden geç kaldım
  • 18-07-2007, 15:21:46
    #24
    Haymac ne dio bunlar.
  • 18-07-2007, 15:22:35
    #25
    Alıntı
    Ha şu olabilir ''belkide böyle değilsin,ama böyle gösteriyorsun''
    ben hiç farketmemiştim öyle gösterdiğimi. Öyle görmemeniz için gereken sebebide sana defalarca söylemiştim.

    bende kessemmi sakallarımı ? dur cam açam bak bakam traşım gelmişmi.

    niye konuşturuyon olm beni. Gidiyom, hâlâ geyik yapıyom senin yüzünden



    SON OLARAK BELİRTEYİM;

    Eğer dediğin gibi kompleksli bir insan olsaydım, yukardaki cümlelerine nasıl bir tepki verebileceğimi sende tahmin ederdin, kesinlikle kavga eder ayrılırdık

    Şunu herkesin bilmesini isterimki kompleksli bir insan o cümlelere kesinlikle benim verdiğimden daha farklı şekilde cevap verirdi.

    Bazı Psikolojik hastalıklarım var ama dünyevi işlerde değil Allaha şükür
  • 18-07-2007, 15:23:05
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Giden gider kalan kalır
    Giden gitmiştir , gittiği gün bitmiştir
    Biz gideni değil Giden bizi kaybetmiştir
    Şaka tabi Herşey gönlünce olsun
    İçtim biraz öğle öğle kusura bakmayın
  • 18-07-2007, 15:24:58
    #27
    Misafir
    Baysal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haymac ne dio bunlar.
    ikisine birden kaptırır bunları düzerdim pardon metin düzerdim ama acil kodsal sıkıntılarım var, bilahere hallederiz ikisini