• 02-06-2010, 19:31:11
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Lübnan'ın güneyi üzerinde uçan İsrail savaş uçaklarına, Lübnan uçaksavarları tarafından ateş açıldı.
    02 Haziran 2010 Çarşamba, 11:55:03




    Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan İsrailli yetkililer, savaş uçağının hedef alındığını doğrularken, uçağın açılan ateşte zarar görmediğini açıkladı.
    Lübnan, İsrail'i sık sık hava sahasını ihlal etmekle suçlarken, ender olarak uçaksavarları ile İsrail savaş uçaklarını hedef alıyordu. İsrail'in Lübnan üzerindeki uçuşları, 2006 yılındaki İsrail-Lübnan savaşını sona erdiren BM Güvenlik Konseyi'nin 1701 sayılı kararının ihlali anlamına geliyor.
    İsrail ise Hizbullah'ın silah kaçakçılığını önlemek için bu uçuşların gerekli olduğunu savunuyor.
    AA



    http://www.haberturk.com/dunya/haber...rina-ates-acti
  • 02-06-2010, 19:32:51
    #2
    Başlattılar.
  • 02-06-2010, 19:34:14
    #3
    İsrailin bir uçağı düşecek ve mazlum konumuna geçecek, bizim gemi olayı da unutulup gidecek. Reklam kokan hareketler bunlar.
  • 02-06-2010, 19:35:55
    #4
    Hiç zannetmiyorum israil iyice zınavadan çıktı.
    Dünyada hep olumsuz hareketleri oluyor.
    Sonları çok kötü olucak.
    Bir yardım gemisini katletmek insalık mıdır?
  • 02-06-2010, 19:36:58
    #5
    Üyeliği durduruldu
    NY'de Has İsrailliler & Yahudiler bile israil karşıtı gösteriler düzenliyor.

    Yaptıkları hataların hiç bir savunması yoktur
  • 02-06-2010, 19:44:59
    #6
    İsrailin suyu kaynıyor
    Aferim onlara böyle devam etsinler, ne kadar ülke gıcık giderse o kadar çabuk olur sonları
  • 02-06-2010, 19:48:23
    #7
    Üyeliği durduruldu
    http://www.milliyet.com.tr/gemideki-...52/default.htm

    Yuh diyorum. Bu haberden sonra savaş çıkmaması göz yummak olur. Keyfi olarak yaralıyı öldürmek ! Hemde TÜRK !
  • 02-06-2010, 19:55:12
    #8
    Tarih boyunca bin küsür peygamber geldiği ve bunların 900 küsürü yahudilere geldiğini birçoğunuz mutlaka sağlam kaynaklardan okumuşsunuzdur.
    İslam inancının temel öğretişlerinden biri de; “Her kavme bir peygamberin gönderildiği” dir. Aynı zamanda, İslam inancında bir kavme peygamber gönderilmeden, o kavim asla ve asla helak edilmez.

    İslam’ın kutsal kitabı olan Kuran, bu konuya şöyle değinir:

    26-Şuara Suresi 208-209. Ayetler:

    Bununla birlikte hangi memleketi, helak ettikse muhakkak onların uyarıcıları (peygamberleri) olmuştur. (Onlar) ihtar edilmiştir ve biz zulmetmiş değilizdir.

    Diyanet Meali

    Bu yahudiler tarih boyunca peygamber geldiği halde bozulmuşlar, ruhlarında var bunların. Hz.Musa Allah'a dua edip bıldırcınlar geldiğinde ne dediler? "yeter artık her gün bıldırcın mı yiyeceğiz, söyle Allah'a başka şey göndersin" diyen sapık ve doyumsuz millettirler.
  • 02-06-2010, 19:55:18
    #9
    Üyeliği durduruldu
    İsraili Çıldırtan resimler