• 09-01-2010, 02:50:30
    Üyeliği durduruldu
    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    protos78 dediklerine hiç bir şekilde katılmıyorum. Beynin yıkanmış kendini her fikire kapatmışsın.
    Iyi...

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle kürtçe konuşmak öğrenmek istiyoruz diyorsun.
    Ben boyle bisey demedim. Sanirim sen okudugunu anlamiyorsun. Olayda tekil sahis ben degilim. Benim kurtce konusmak, ogrenmek gibi bir talebim yok. Ben kurtce bilmem, ogrenmek gibide bir niyetim yok. Biri kurtce ogrenmek istiyorsa, engellenmemesi lazim diyorum. Bunuda simdiye kadar bu konuya yazmadim. Ilk defa simdi yaziyorum. Sanirim karsidaki kisiyi bir protoptipe oturtup, ona gore cevap verme egilimi var sizde.

    Biri gunaydin, nasilsin, merhaba gibi kurtce kelimeleri bana ogretirse sevinirim. Cunku elin ingilizin, ispanyolun dilini biliyoruz, heryerde kurtlerle kardesiz diyoruz, sonrada adamlara kendi dilinde merhaba diyemiyoruz. Bu ne yaman celiski !!!

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zaten şuan isteyen istediği şekilde kürtçesini konuşuyor. Otobüste her ne kadar başka bir dilin konuşulmasından rahatsız olsamda dinliyoruz.
    Memleket biraz normallesmeye baslamis. Aninda rahatsiz olmaya baslamisin. Anlasildi zaten senin durusun, ne fikirde oldugun.

    Elin amerikalisi, ingilizi gelir, metroda, pazarda, carsida, sakir sakir ingilizce konusur, kimse rahatsiz olmaz, 4 yasindaki cocuga anaokulunda ingilizce ogretmeye kalkarlar, butun kodomanlar cocuklarinin o anaokuluna gonderir, kimsenin sesi cikmaz, 1000 yillik kardesimiz dediginiz iki kurt kurtce konusur, o mu batti? Ondan mi rahatsiz oluyorsun?

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ayrımcılık var diyorsunuz. Şuan gerçekten kürtlere yapılan bir ayrımcılık var. Ben İstanbul'da ufak bir suç işlesem polislerden şiddet görüyorum. Sokakta arkadaşımı beklerken torbacımısın sen muamelesi görüp baskı altında aramaya sokulabiliyor ve sözlü tacize uğrayabiliyorum.
    Sen polisten siddet goruyorsan, yine iyi. Doguda kurtlere havan atiyorlar. Savci bile olen kurt oldugu icin mekani incelemeye gitmiyor. Havan atanlarda o koyluler zaten teroristleri destekliyor diye isin icinden siyriliyor.

    Batida polisin sana siddet uygulamasi sana garip geliyor, doguda 14 yasindaki kizin ustune havan atilmasina ne diyorsun?

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ama senin savunduğun gerillalar padişah gibi karşılanabiliyor. Onlarca insanı katleden teröristler ellerini kollarını sallaya sallaya gezebiliyorlar.
    Hocam,

    Sizin alemdeki insanlarin okuduklarini anlamakta ciddi sorunlari var. Ben teroristleri desteklemiyorum. Gerilla yazmisin... Gerilla kim allah askina... Kirk yillik terorist oldu gerilla basimiza sayende. Milliyetci kesilirsiniz, daha turkce kelimelerin anlamini bilmiyorsunuz. Gerilla isgalci orduya karsi savasan duzensiz topluluklara denir. Mesela bizim Yunan ordusuna zarar veren milisler gerilladir. Cunku isgalci duzenli orduya zarar veriyor. Sen teroriste gerilla dersen, turk ordusunu isgalci yapmis olursun. Kullandigin kelimeye dikkat et. Bize akilli milliyetci lazim. Agzindan cikani kulagi duyan, kullandigi turkce kelimeyi bilen.

    Ben dinim geregi muslumanlari olduren, insanlari haksiz yere oldurenlere kafadan karsiyim.

    Kafanda prototip olusturmusun. Benide oyle saniyorsun. Ben o modellerden degilim.

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaldı ki eğer kürtlerin ezildiğini düşünüyorsan bunu şiddetle savunamazsın.
    Yahu sadece Kurtleri savunan yok. Ben tum azinliklari her zaman savunurum. Cunku devlet onlari eziyor, inim inim inletiyor.

    Siddeti savunan zaten yok. Teroristlerin hepsinin allah belasini versin. Ister devlet teroristi olsun, ister milliyetci kurt terorist olsun. Hepsinin cani cehenneme. Benim inancimda musluman olduren cehennemliktir. Hepsi cehenneme gider insallah.

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Polise taş atarak, otobüs yakarak, insanları öldürerek devlete zarar vererek hiç bir yere varamazsınız.
    Hocam,

    Senin karsinda teroristleri destekleyen insan yok. Ben sanki adamlari destekliyormusum gibi hava yaratmanin alemi ne. Yaptiginiz resmen haksizlik. Ben diyorumki, devletin yaptigi teroru gormezden gelirseniz, sorunu cozemezsiniz.

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kürt olduğunu iddia eden Arap-Fars-Türk karışımı insanlardır. Kürt diye bir ırk yoktur olmamıştırda. Konuştuğunuz dil bile karma bir dildir. Dil demek bile yanlış.
    Bu sacmaliga yukarida cevap verdim. Allah akil fikir versin. Konustugunuz dil demisin. Yahu ben kurtce bilmem. Kurtte degilim. Ne nereli oldugumu soyledim, nede irkimi, beni hemen kategorize etmisin bile kafanda.

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kürt halkının savunucusu olduğunu iddia eden özgürlükçü ve barışçı insan katleden, Amerika'nın uyuşturucu işlerini halleden, Yahudilerin Büyük Orta Doğu projesinin bir planı olan, dağa çıkanlarının yüzde %80'ini Ermeni olan örgüt hiç bir şekilde kürt halkının savunucusu değildir.Kaldıki lider dediğiniz apo şerefsizi kürt bile değildir. Ailesi kürtçe bile bilmez. Şerefsiz ermeni dölleri.
    ooo, senin olayin anlasildi. Bundan sonra cevap vermeye degmez. Hala lider dediginiz seklinde sacma sapan cumleler kuruyorsun... Kurt halkinin savunucusnun teroritstler oldugunu iddia eden kim? Sen kafanda bir model kurmusun, karsindaki onlari soylemese bile, sen soylemis gibi cevap veriyorsun. Isin trajikomik tarafi yazinin basinda beynin yikanmis kendini her fikre kapatmisin diyorsun yahu... Sen karsindakini daha anlamiyorsun, kafanda yarattigin gercekte olmayan insana cevap veriyorsun. Benim soylemedigim sozleri ben soylemis gibi cevapliyorsan, ya benim ne dedigimi anlamamisin, yada kafanda fikirler sabit, her fikrine ters geleni, ayni prototip olarak algilayip, cevap veriyorsun.

    Olayla pek alakasi yok ama benim dedemin bir lafi vardi. Herhangi bir ortamda biri ermeni dolu diyorsa, ortamda sakat adamlar vardir, uzaklas oradan.

    Haydi bana eyvallah....

    karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlış yolda olanlara sözüm " YA SEV YA TERKET" ...
    O sloganida atmisin. Tebrik ederim.

    Halbuki sen gelmeden once biz medeni medeni tartisiyorduk, ortada slogan vs yoktu. Buda dedemin lafi slogan atanlar kafayi ideolojiyle bozmustur. Solcusu, sagcisi farketmez, slogan varsa mekandan uzaklas.
  • 09-01-2010, 03:10:41
    Protos Trabzon insanı ve Trabzonspor hakkında yazdığın saçma sapan yazılara rağmen burada gayet mantıklı konuşmuşsun.
    Yazdığın çoğu şey buraya ağır kaçar, bence boşver yazma. Unutma anlattıkların, karşındakilerin anladıkları kadardır. Sen burada sabaha kadar bir şeyleri anlatsan, onlar anlamayacak.
    Geçende Ankara'ya gidiyorum hızlı trenle, arkamda Kürt bir yaşlı teyze ile amca, bakıyorum benim dilimden konuşmuyorlar ama tıpkı diğer Anadolu insanları gibiler. Sonda amca evladım nerden incez diye sordu, gösterdim. O an düşündüm, yahu bu insanların Kürtçe konuşması niye yıllar boyu yasaklandı, bunun için mi? Noldu ülkem mi bölündü? Ayaklanma mı çıktı?
    Ülkede çok fazla faşişt var ve malesef bunların çoğu olmaması gereken mevkilerde. Tıpkı polis örneğinde belirttiğin gibi. Cidden senin polis örneğini okuduktan sonra benimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
  • 09-01-2010, 03:24:12
    Üyeliği durduruldu
    EFO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Protos Trabzon insanı ve Trabzonspor hakkında yazdığın saçma sapan yazılara rağmen burada gayet mantıklı konuşmuşsun.
    Hocam,

    Orada yazdiklarimla sizi uzduysem ozur dilerim. Benim ne trabzonlulara nede trabzonsporla sorunum yok, olamazda zaten. O yaziyida Trabzonspor icin yazdim, sehir halkina bir sozum olmaz zaten.

    Loser kulturu lafi biraz agir kacmis olabilir, ama cidden Trabzonspor kaybetmeye mahkum. Ayni sekilde benim takimim Fenerbahcede avrupada basariszliga mahkum.
  • 09-01-2010, 10:22:56
    EFO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O an düşündüm, yahu bu insanların Kürtçe konuşması niye yıllar boyu yasaklandı, bunun için mi? Noldu ülkem mi bölündü? Ayaklanma mı çıktı?
    Korkularla, paniklerle yönettiler. Eyvah bölünüyoruz, eyvah ülke gidiyor, şu bu. Ülkede, kendini farklı olarak tanımlayan her insana düşman gözüyle, ülkeyi bölecek gözüyle bakıldı. "Bütün olmak" dedikleri şeyi farklı anlattılar.

    Halbuki dil,ırk felan önemli değil. "Ülkü birliği" olduktan sonra, herkes bu ülkenin daha iyi yerlere ulaşmasını istedikten sonra, bırakın kim ne dili konuşuyorsa konuşsun, kendini ne olarak tanımlıyorsa tanımlasın.
  • 09-01-2010, 13:48:42
    Üyeliği durduruldu
    SonSigaram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu ne? rep almak için şov yapmayı bırak. Burda bir konu açıldı kaçak elektrik şu bölgelerde aşırı kullanılıyor diye. Siz başladınız hemen yok bu vatanı kimse bölemez bunu kimse yapamaz. Ben de diyorum ki boş konuşuyorsunuz ( aynı senin yaptığın gibi ) . Has ve has bir KÜRD olarak bu vatanı benim gibi içtenlikle seveceğini sanmıyorum. Çünkü sevecek o zihniyeti göremiyorum. Böyle konular 18+ yaşaltı'lara dikkat çekici geliyor anlamadım ki.

    eğer TÜRKİYEDE yaşıyorsa Ne Mutlu Türküm diyecek.

    Mecbur mu demeye? Yürü git senin siyaset ve milliyetçilik anlayışına anca gülerim.

    Sonsigaram yok gidin mani olun memleket elden gidiyor demişsin memleket elden giderse sizin gibiler yüzünden elden gider bunu unutma.

    Benim gibiler bu memlekette çok olsaydı inanıyorum ki şuan her bölgeyi huzur kaplamış olacaktı


    Sıcak odanızda ufonun başında çerezlerinizi yiyip yazmak zevkli geliyor. Siyasetten anlamıyorsunuz milliyetçilik özentisi bile olamıyorsunuz bari susun da sizin yüzünden banlanmayalım.




    Canım kardeşim öyle söz edildiği gibi değil buralar, tamam öyle insanlar var ama her yerde var. Milletin burda iş bulma umudu yok sabahtan akşama kadar ne yapsın ki? Sıkıntı işte.. Urfa'nın bir ilçesinde 800 kişilik bir iş alımına 42.000 kişi başvurmuş. İşi olan başvururmu ki güzel kardeşim


    Böyle konular aramızı bozmaktan başka işe yaramaz Kaçak elektrik konusuna bak nerdeyse bize küfredecekler hainsiniz diye. Fakat içlerinde benim kdar vatan millet duygusu oldugunu sanmıyorum
    Saçma saçma konuşma yok rep için şov felan demişsin başlarım rep'ine biz VATANIMIZI sizin gibi 1 torba kömüre 1 altınamı sattık şimdi farklı sözler söyleyecektimde forumda uygun olmaz fazla havalanmayın evet MİLLİYETÇİYİM var mı?Sana şunuda söyleyim biz olmasak ÜLKE elden gider son kez söylüyorum herkes ayağını denk alacak kan dökmek gerrkirse VATANIMIZ uğruna kan'da dökeriz bunu unutmayın.
  • 09-01-2010, 14:03:51
    protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Iyi...

    Alıntı
    Biri gunaydin, nasilsin, merhaba gibi kurtce kelimeleri bana ogretirse sevinirim. Cunku elin ingilizin, ispanyolun dilini biliyoruz, heryerde kurtlerle kardesiz diyoruz, sonrada adamlara kendi dilinde merhaba diyemiyoruz. Bu ne yaman celiski !!!
    Kürtler Türklerin kardeşidir bunu kimse değiştiremez. Milliyetçiyim diye gözünüzde faşistim belki biliyorum. Fakat kürdü,çerkezi,lazı hepsi bir ağacın dallarıdır. O dalda Türklüktür.

    Kimse anasının karnından doğarken popsunda Türk damgası yada Alman damgasıyla doğmuyor. Belki ben Almanya bir ailenin çocuğu olarak yaratılacaktım. Fakat Allah beni Türkiyede Türk olarak yaratmış. Milli kökenimi seçme şansı verilmemiş. O yüzden birilerinin bu ülkede çıkıpta biz başka milletiz biz farklıyız biz bunu şunu istiyoruz demesi tamamen yanlış uygulamadır.



    Alıntı
    Memleket biraz normallesmeye baslamis. Aninda rahatsiz olmaya baslamisin. Anlasildi zaten senin durusun, ne fikirde oldugun.

    Elin amerikalisi, ingilizi gelir, metroda, pazarda, carsida, sakir sakir ingilizce konusur, kimse rahatsiz olmaz, 4 yasindaki cocuga anaokulunda ingilizce ogretmeye kalkarlar, butun kodomanlar cocuklarinin o anaokuluna gonderir, kimsenin sesi cikmaz, 1000 yillik kardesimiz dediginiz iki kurt kurtce konusur, o mu batti? Ondan mi rahatsiz oluyorsun?
    Evet oluyorum. Dükkanların tabelalarında ingilizce isimlerden Türkçe olmayan herşeyden rahatsız oluyorum.

    Alıntı
    Sen polisten siddet goruyorsan, yine iyi. Doguda kurtlere havan atiyorlar. Savci bile olen kurt oldugu icin mekani incelemeye gitmiyor. Havan atanlarda o koyluler zaten teroristleri destekliyor diye isin icinden siyriliyor.

    Batida polisin sana siddet uygulamasi sana garip geliyor, doguda 14 yasindaki kizin ustune havan atilmasina ne diyorsun?
    Ben Rizeliyim ve 19 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Doğulu ve Kürt olduğunu savunan arkadaşlarım var. Hepsi çok iyi insanlar. Milletini sevenleride var içlerinde, aksi halde konuşan insanlarda var arkadaşlarım içerisinde.

    Ama uğraştıkları işlere bakınca tiksiniyorum. Hemen hemen hepsi konuda olduğu gibi kaçak elektirik kullanıyor. Kaçakçılıkla uğraşıyorlar. Urfalı bir abim kaçakçılıkla uğraşıyor. Mardinli bir arkadaş daha kötü işlerle uğraşıyor.

    Hele semtimde getto diye bahsedebileceğim kürtlerin oturduğu mahalleler var. Genelde doğudan gelen bu insanlar bir evde 20-30 kişi yaşıyorlar. Bunların 15 tanesi 12-18 yaşlarında. Sokağa atılmış bu gençler uyuşturucu satmakla, kavga etmekle, okul önlerinde terör estirmekle, kızlara laf atıp taciz etmekle meşguller.

    Ben bu insanların eğitilmesini istiyorum. Onlara ülke sevgisinin öğretilmesini NE MUTLU TÜRKÜM demesini istiyorum. Onlara kürtçe öğretip içten içe bana nefret beslemesini, ben farklıyım sana zarar vereceğim demesini istemiyorum.


    Alıntı
    Hocam,
    Sizin alemdeki insanlarin okuduklarini anlamakta ciddi sorunlari var. Ben teroristleri desteklemiyorum. Gerilla yazmisin... Gerilla kim allah askina... Kirk yillik terorist oldu gerilla basimiza sayende. Milliyetci kesilirsiniz, daha turkce kelimelerin anlamini bilmiyorsunuz. Gerilla isgalci orduya karsi savasan duzensiz topluluklara denir. Mesela bizim Yunan ordusuna zarar veren milisler gerilladir. Cunku isgalci duzenli orduya zarar veriyor. Sen teroriste gerilla dersen, turk ordusunu isgalci yapmis olursun. Kullandigin kelimeye dikkat et. Bize akilli milliyetci lazim. Agzindan cikani kulagi duyan, kullandigi turkce kelimeyi bilen.

    Ben dinim geregi muslumanlari olduren, insanlari haksiz yere oldurenlere kafadan karsiyim.
    Bende karşıyım aksini iddia etmedim . Fakat savunduğunuz konuları teröristler savunuyor. Bu da yanlış anlaşılmanıza sebebiyet veriyor.


    Alıntı
    Yahu sadece Kurtleri savunan yok. Ben tum azinliklari her zaman savunurum. Cunku devlet onlari eziyor, inim inim inletiyor.

    Siddeti savunan zaten yok. Teroristlerin hepsinin allah belasini versin. Ister devlet teroristi olsun, ister milliyetci kurt terorist olsun. Hepsinin cani cehenneme. Benim inancimda musluman olduren cehennemliktir. Hepsi cehenneme gider insallah.
    Amin.

    Alıntı
    Hocam,

    Senin karsinda teroristleri destekleyen insan yok. Ben sanki adamlari destekliyormusum gibi hava yaratmanin alemi ne. Yaptiginiz resmen haksizlik. Ben diyorumki, devletin yaptigi teroru gormezden gelirseniz, sorunu cozemezsiniz.
    Devlet hiç bir zaman terör yapmamıştır. Fakat Derin Devlet her pisliği yapmıştır. Derin devlet dediğimiz tabir tek bir gruptan oluşmuyor. Derin devlet sürekli kendi içinde çatışma halinde. Kimisi Rusyaya, kimisi Amerikaya kimiside ülkesi için çalışıyor.

    Zamanındada Derin Devlet bir sürü oyunlar oynadı ülkeyi bölmek için. Ben düşünce olarak Milliyetçi bir insanım. 70lerde 80'lerde aktif olarak siyasi eylemlerde bulunmuş bir sürü insanla aynı ortamda bulunup onların sözlerini dinlemiş bir insanım.

    Bana anlatılan derin devlet dediğimiz insanlar önce sol örgütlerin kurulmasında büyük rol oynamış. Ve daha sonra Türkiye'de sol yükselmeye ve kurulan örgütler eylemler yapmaya başlamış. Ve ülke kaosa sürüklenmiştir.

    Daha sonrada Milliyetçi Örgütler ortaya çıkmış. Ülkemizin binlerce insanı fikirleri farklı diye birbirlerini öldürmüşler. Polisler sağ kesime darbe öncesi destekte bulunurken derin devlet amacına ulaşmıştı. Önce sol örgütler kuruluş ardından sağ örgüt desteklenmiş ve ülke birbirine girmişti.

    Darbeden sonra sol örgüt elemanların asılması gerekirken sağ kesimdeden insanlar "EŞİT" olsun diye asılmıştı. Yani hepsi kullanılıp atılmıştı. Ülke rejimini değiştirmek isteyen insanla, kendisini devlet için siper eden insanlar bir tutulmuştu.

    Kısacası hepsi birer oyundu. Bu ülkeyi bölmek için yapılan planlardan birisiydi. Şimdide hükümet Amerikan güdümünde bunu gerçekleştireye çalışıyor.

    Bunları ben kafamdan uydurmadım,gazetede okumadım,televizyondan öğrenmedim. Hapislerde cinsel organına elektirik verilen, polis dışkısını yiyen insanlardan kulaklarımla dinledim.

    Konu biraz siyasete kaçtı. Fakat konuda zaten siyasi. Hepsi birer oyun. Sadece savunduğunuz konuların ülkeyi böldüğünü anlamanızı istiyorum.

    Yoksa Kürtlere yapılan hiç bir ayrımcılık yoktur. Ben bankaya girdiğime kürtlerden önce sıra alıp kürtleri bekletmiyorlar.

    Kürtler 5 liraya döner ekmek alırken ben 2 liraya ekmek almıyorum.
    Kürtler vergi ödemezken ben ödüyorum !!!
  • 09-01-2010, 14:08:49
    Üyeliği durduruldu
    ben askerliğimi şırnakta yaptım köy evlerinin hepsinde klima vardı..elektrik kaçak olunca ver çoşkuyu demekki..
  • 09-01-2010, 15:12:45
    yazılacak çok şey varda yazmıyorum, zaman zaman banlandığım konulara bakarak ne yazacağımı bir çok forumcu anlamıştır.
  • 09-01-2010, 16:38:55
    was
    Üyeliği durduruldu
    karacoder eğer ciddiye alacaksan sana bir kaç tavsiyede bulunmak isterim.Öncelikle önyargıyı bırakırsan okuyacaklarının bir anlamı olur yoksa boşuna vakit kaybetmiş olurum.İlk önce ilk mesajın sonundan başlayalım "Ya sev ya terket" Bu lafı bu ülkede hiç kimse söyleyemez , söylememeli.Kimsenin diğerine terket diyebilme yetkisi yok.Kimse diğerinden üstün değil.Tabi bunlar olması gerekenler , olanlar maalesef böyle değil.
    Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez diyorsun ama , ermeni vatandaşlarımıza hakaret ediyorsun resmen.ermeni dölü lafını hakaret olarak kullandığın çok bariz ve bu nefret suçu bildiğim kadarıyla.Ermenileri direk onlar olarak biz'in dışında tutuyorsun.Yani bölüyorsun.Protos un verdiği örneği düşün Almanyada birine pis türk dölü dense nasıl hissedersin?ki bizimkiler orda yüzyıllardır yaşamıyor.Tam olarak karşılayamıyor bu örnek ama kafanda biraz da olsa nasıl bir duyguda oldukları oluşur.
    "Kürt olduğunu iddia eden Arap-Fars-Türk karışımı insanlardır. Kürt diye bir ırk yoktur olmamıştırda. Konuştuğunuz dil bile karma bir dildir. Dil demek bile yanlış. "

    Yahu adamlar ben kürtüm diyor.Sen onlara sen kürt değilsin diyemezsin.Kürt'ün Türklüğün bir kolu olduğunu savunuyorsun fakat adamların kürt olduğunu , kürtçe konuşmalarını kabul etmiyorsun ne yaman çelişkidir bu?
    "Ayrımcılık var diyorsunuz. Şuan gerçekten kürtlere yapılan bir ayrımcılık var. Ben İstanbul'da ufak bir suç işlesem polislerden şiddet görüyorum. Sokakta arkadaşımı beklerken torbacımısın sen muamelesi görüp baskı altında aramaya sokulabiliyor ve sözlü tacize uğrayabiliyorum.

    Ama senin savunduğun gerillalar padişah gibi karşılanabiliyor. Onlarca insanı katleden teröristler ellerini kollarını sallaya sallaya gezebiliyorlar. "
    Gerillalara bir ayrımcılık varsa bu birilerinin onları kullandığının ve kolladığının göstergesidir.
    Bu ülkenin bölünmeyeceğini biliyorum.Ama bölünemeyeceğinden değil projeye şu an aykırı olduğundan.

    "Devlet hiç bir zaman terör yapmamıştır. Fakat Derin Devlet her pisliği yapmıştır. Derin devlet dediğimiz tabir tek bir gruptan oluşmuyor. Derin devlet sürekli kendi içinde çatışma halinde. Kimisi Rusyaya, kimisi Amerikaya kimiside ülkesi için çalışıyor.

    Zamanındada Derin Devlet bir sürü oyunlar oynadı ülkeyi bölmek için. Ben düşünce olarak Milliyetçi bir insanım. 70lerde 80'lerde aktif olarak siyasi eylemlerde bulunmuş bir sürü insanla aynı ortamda bulunup onların sözlerini dinlemiş bir insanım. "
    Devlet ile derin devletin çok farklı şeyler olduğunu düşünmek bence çok yanlış.Olaya sadece birilerinin sözleriyle ya da bilgileriyle bakmak resmi eksik görmenizi sağlar.Resmin bir de bütünü var.Devletin terör uygulamadığını düşünmek bu eğitim sistemi ile mümkün.Ama biraz araştırma ile mümkün değil maalesef.Bugün ülkenin sözde sol partilerinden birindeki üst düzey bir adam Dersimi tekrar uygulayalım diyorsa , ülkede binlerce faili meçhul varsa , sadece garibanların çocukları ölüyorsa askerde ben buna terör derim.Devletin terörü terörü engellememekle de olur , ille de öldürmesi gerekmez.Biraz daha detaylı düşünmeni tavsiye ederim.