• 28-11-2009, 22:04:49
    #1
    Arkadaşlar www.google.gen.tr açmışlar sanırım birde

    http://forum.google.gen.tr/

    forumuda R10 dan çalıntı olmuş gene. Bu ne ya R10 her geçen gün kopyası çıkıyor. Ayıp valla bide google fan webmaster forumu demiş koptum ya adminin nickide radmin olsunda bari tam olsun
  • 28-11-2009, 22:13:20
    #2
    Üyeliği durduruldu
    yuh diyorum. sitenin sahibi aramızdaysa bence google görmeden domaini satsın yada kapatsın. google görürse önce uzlaşmak ister baktı olmuyor 7 sülalen gelse o parayı ödeyemez
  • 28-11-2009, 22:26:47
    #3
    isim hakkını kullanmasımı yasak logo fln yok zaten .
  • 28-11-2009, 22:32:25
    #4
    Üyeliği durduruldu
    HaCKeW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    isim hakkını kullanmasımı yasak logo fln yok zaten .
    yasal olarak bildiğim kadarıyla yasak çünkü ortada bir firmanın tescilli ismi var.
  • 28-11-2009, 22:34:32
    #5
    arkadaş forumun altında google.com a linkte vermiş
  • 28-11-2009, 22:48:24
    #6
    http://mankenler.google.gen.tr/
    hahaha
  • 28-11-2009, 23:11:27
    #7
    Çok yaratıcı bir arkadaş ya site çok özgünmüş .
  • 28-11-2009, 23:14:37
    #8
    Googleye link vermesi güzel google bunu görünce kesin oda link takasına girer onlarla PR9 falan yapar artık (: Taklitler asıllarını yüceltir herzaman. Forumuda güzel benzetmişler. Ama kendimizi göremedik o forumda (:

    Eksikler falan gözüme çarptı gmail.gen.tr falan yok adsense adwords webmaster tools falanda koyarsa bence kesin google şirketi kapatıp onlara geçer (:
  • 29-11-2009, 07:30:13
    #9
    Üyeliği durduruldu
    bronx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yasal olarak bildiğim kadarıyla yasak çünkü ortada bir firmanın tescilli ismi var.
    niye geçenlerde bi ülkede google'nini tuvalet kağıdını yaptılar ona niye birşey demedi