Yeni fiyat 69.358 TL olacakmış, tam olarak 1 telefonda bize alacaksınız gibi oluyor. Neye dayanarak hiçbir şeye elini sürmeden fabrikadan çok kar marjı istiyor. Vestel çıkarttı bu laneti yerli telefon yapacakmışmış nerde hani ?
Şahsen Allahtan ki ülke dışındayım ülke içindeyken de yurt dışı cihaz kullanırdım yine aynı şekilde. 2 tane cihaz alırım bir onu bir onu kullanırım yine de o paranın verilmesi saçmalık kaanatindeyim. Zaten faiş fiyattı yeni tutarı görünce şok olmamak elde değil.
Ek olarak pasaport 10 yıllık TR de 15 bin civarı bişeye geliyor, yurt dışında herhangi bir elçilikte ortalama bedel 100€.(5.500 TL) yahu bu pasaport Türkiye de basılıp oraya gönderiliyor aynı ekipmanla basıyorsun üzerine nakliye zahmetine giriyorsun niye 1/3 fiyatı.
2027 IMEI Kayıt Ücreti 69 Bin 358 TL'ye Yükseliyor
7
●140
- Bugün, 14:27:59Şöyle bir bakıyorum, Ülkemizin yöneticileri ;
Nerede bir açık kapı varsa,
Nerede bir şeyleri uygun fiyattan temin ediyorsak ve uygun fiyatlı bir şeyler kaldıysa bunun önüne geçip daha fazla para kazanmak amacıyla bu fırsatları kapatıyorlar.
Yakında bu yurtdışı telefonlara da el atacaklarını düşünüyorum, TR fiyatları ile 2 adet yurtdışı cihaz alınıp döndüre döndüre kullanılabiliyor çünkü.. - Bugün, 14:30:42Telefon konusuna yine diyorum ki kendinden ürün almaya zorluyor tamam. Pasaport konusu daha farklı bir saçmalık, üreten Türkiye, alıcı Türk vatandaşı, kendi üretim ülkesinde 300€ dış ülkede satış 100€ bu nasıl bir mantık. Tersi olsa amenna ülke dışından hizmet alıyorsun tabi pahalı olur deriz, ancak çift pasaportum var uzatmalarda kasten yurt dısında uzatıyorum bu saçmalık yüzündenmetalajans34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Bugün, 15:18:37Öncede pasaport üzerine kayıt işlemi vardı. Şimdi pasaport kimin üzerineyse kullanılan sim kartta o kişinin üzerine olmak zorunda. Kendimde etrafımdakilere sizin gibi söylüyorum. IMEI kayıt ücreti yerine 2 adet yurt dışı cihazım olur dönüşümlü şekilde kullanırım. Bugün iPhone cihazlar arası geçiş maksimum 1 saat içerisinde tamamlanıyor. Son 3 yıldır yurt dışı cihaz kullanıyorum ve kafam çok rahat.
- Bugün, 15:52:16Hem cihazın yıpranma payı azalıyor hem de inada bindi yani enayilik diğer türlüsü.tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Bugün, 15:53:56İlerleyen zamanlarda orijinal yedek parça niyetine de kullanılabilir.alprio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
