• 14-10-2026, 16:31:23
    #28
    Spec1299 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şu yazıyı yazarkenki gururunu bir düşünsenize... Ermenilerin ülkesine git muhtaç ol 1 tl su parası vermez hiç biri sana, hepsi Türk ırkından nefret eder rezil seni allah sizi türk ırkına muhtaç bıraksın.
    Kimin kafir olacağına peygamber karar veremiyor sen kimsin?
    İslamın farzlarını müslümanlara yasaklayan ve bunu destekleyen herkes TEKRARLIYORUM EHLİ KİTAP HRİSTİYAN ERMENİDEN DAHA AŞAĞIDIR mürted durumuna düşer

    Vallahi müslüman olmayan kimseye allah beni düşürmesin, çünkü şunu biliyoruz ki küfür tek millettir.
  • 14-10-2026, 16:35:36
    #29
    escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hele hele laflara bak hele senin deden püskülloğlu gibiler aslanım İttihat terakkiye sallayacak mabadı size bu hükümet sağladı yoksa siz fare gibi saklanıyodunuz köşeler de
    Erzurum da savaş olmadan köylüleri öldürenlere olan olmuş demek benim babam dedem yunan galip gelseydi kapıda itliğini yapardı demek
    Sen git kadın çoluk çocuk düşman ayırt etmeden tüm ermenileri binlerce yıl yaşadığı topraklardan sürgün et sonra mağduru oynamaya başla 😂 Tüm dünya düşmanımız ya boşuna soykırım yapıldı diyor!

    Sizin aksinize ben delilsiz konuşmam;


    Yunan galip gelmedi ama avrupa medeniyetinin tüm özelliklerini kendimize entegre etmeye başladık sahi yunan galip gelseydi ne olurdu?
  • 14-10-2026, 16:56:19
    #30
    fyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sana kısaca açıklayayım konu tamamen din temelli bir engelleme halbuki insan yeri geliyor kendi çocuğunun bile kıyafetine laf edemezken başkalarının çocuklarının nasıl giyineceğine karar verilmesi yanlış.
    İsteyen g.tünü açar isteyen inandığı dine uygun yaşar

    Olay tamamen Azerbaycan'ın Rusya'nın kucağında ve İsraillin hizmetinde bir diktatörlük olma projesi. Uzun süredir alttan alta Aliyev Azeriler aslında Yahudi demeye hazırlanıyor iması vardı (Bkz.Hazar Kağanlığı )
    Şimdi kii olay bahane edilecek olaylar büyüyecek ve Bunlar İran işleri siye tam baskı rejimi kurulup eskisi gibi Ülkenin tüm geliri Rusya'nın zararını karşılamak için kullanılacak.

    Olur olmaz ayrı olay ama olay doğru gibi.

    Not:
    Tesettür kıyafet değildir İslamcı feministlere bakmayın
  • 14-10-2026, 17:00:13
    #31
    Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    başörtüsünü yasaklayan ve başörtüsüne karşı çıkan şeddeli kafirdir, lamı cimi yok

    allah millet-i sadıka ermenistanın yardımcısı olsun, en azından bebek ve çocuk katili israil'in yanında değiller
    Müslüman gibi yaklaşıp zamanında Türklere, Müslümanlara katliam yapanları övmeye çalışıyorsun. Tebaandaki bir milletin sadakati en kuvvetli olduğun zaman değil en güçsüz olduğunda ölçülür.

    Osmanlı şaşalı dönemindeyken her şey süt liman sonra ilk tökezlediğimizde çoluk, çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yaptılar. Hamile kadınların karnını deşip kız mı erkek mi diye iddiaya girdiler.

    Osmanlı'nın soykırım gibi bir amacı olsaydı zaten en güçlü olduğu dönemde bunu yapar, Ermeni diye bir nüfus da bırakmazdı bölgede. O kadar acılar yaşanmış hala dünyanın uydurduğu yalana inanıp, burda kendi milletini suçlayabiliyorsun.
  • 14-10-2026, 17:19:53
    #32
    Vitruvius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Müslüman gibi yaklaşıp zamanında Türklere, Müslümanlara katliam yapanları övmeye çalışıyorsun. Tebaandaki bir milletin sadakati en kuvvetli olduğun zaman değil en güçsüz olduğunda ölçülür.

    Osmanlı şaşalı dönemindeyken her şey süt liman sonra ilk tökezlediğimizde çoluk, çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yaptılar. Hamile kadınların karnını deşip kız mı erkek mi diye iddiaya girdiler.

    Osmanlı'nın soykırım gibi bir amacı olsaydı zaten en güçlü olduğu dönemde bunu yapar, Ermeni diye bir nüfus da bırakmazdı bölgede. O kadar acılar yaşanmış hala dünyanın uydurduğu yalana inanıp, burda kendi milletini suçlayabiliyorsun.
    soykırımı gerçekleştiren osmanlı değil ittihat ve terakki, osmanlı soykırım faili olsaydı asala terör örgütü gider osmanlı hanedanına suikast yapardı ittihat terakki kadrosuna değil.

    osmanlı ordusuna sadakatle hizmet etmiş ermeniler bile soykırım sırasında silahsızlandırılıp öldürülüyor

    demek istediğim şu, kardeş ülke olarak pazarlanan siyonist uşağı ülkeye şuan gerçekleşen soykırıma karşı duran ermenistanı tercih ederim.
  • 14-10-2026, 19:18:14
    #33
    Zenith Capital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendi ülkende olup bitenlerle ilgileneceğine Azerbeycan'ı mı merak ettin? Türkiye'nin her köşesi tarikat cemaat zır cahil dolmuş Azerbeycanın derdi mi Türkiye'yi gerdi Memleket soyulmuş Fon vurgunu diye her yer inlemeli gerekiyorken Azerbeycan okullarda başörtüsünü engelledi mi.... He engelledi sana ne?

    Merhaba

    Saldırgan, küçümseyici ve tartışmayı provoke edici tavrınızdan ve söylemlerinizden dolayı 2 gün uzaklaştırıldınız.

    İyi forumlar
  • 14-10-2026, 19:42:55
    #34
    Merhaba

    @Escanor; forum içi üslubunuza ve diğer üyelere yaklaşımınıza dikkat ediniz. Lütfen forum kurallarına riayet ediniz. 1 gün süre ile uzaklaştırıldınız. Tekrarı halinde daha uzun süre ile uzaklaştırılacağınızı bilmenizi isterim.

    İyi forumlar.