Merhaba arkadaşlar,
Bugün benim doğum günüm. 21 oldum. Ama açıkçası mutlu değilim. Her geçen senenin biraz daha aleyhime işlediğini hissediyorum. Yarım kalmış projeler, bitmek bilmeyen problemler ve sürekli çözülmesi gereken başka bir şey...
Hem denizciyim hem de kendi projelerimle uğraşıyorum. İzinli olduğum günlerde, Türkiye sularında çalıştığım için evime gelebiliyorum. Fakat eve geldiğimde bile dinlenemiyorum; sürekli projelerimle uğraşıyorum. Ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım, hiçbir şey tek seferde bitmiyor.
Bazı projeler artık aklımdan hiç çıkmıyor. Uyurken, dinlenirken, hatta hiçbir şey yapmadığım zamanlarda bile kafamın bir köşesinde duruyorlar. Sürekli bir şeyleri yetiştirmeye, düzeltmeye ve tamamlamaya çalışıyorum.
Askerlikten sonra her şeyin daha iyi olacağını, hayatımın biraz olsun düzene gireceğini düşünüyordum. Ama olmadı. Sorunlar bitmedi. Sadece başka şekillerde devam etti.
Açıkçası artık biraz hayattan bezmiş, kırgın ve çok yorgun hissediyorum. Bunca zamandır bir şeylerin düzelmesini bekliyorum ama sanki her seferinde başka bir sorun karşıma çıkıyor.
Bugün 21 oldum. Normalde insan doğum gününde mutlu olmak ister ama ben şu an sadece ne kadar yorulduğumu hissediyorum. bu yazıyı muhtemelen 10 sene sonra 30 yaşımda olduğumda okuyacağım 2 seçenek var ya ne günlerdi pes etmedim diyeceğim ya da gerçekten bizden bir şey olmayacak sigaramı yakmış halime üzülüyor şekilde okuyacağım
21 yaşındasın, bu tarz olaylara aşina olmaman gayet olağan bir durum, gelecekte "
TAKMAMA" terimini öğrenmek mecburiyetinde kalacaksın, uyuyacak iken hiç bir şey düşünmemen gerektiğini anlayacaksın, ilaveten hayatın gelip geçici olduğunu ve bilhassa her şeyi her zaman yapamayacağını
ÖĞRENECEKSİN!
Ayrıca :
Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım hocam, hep birlikte {
GELECEĞE} . . . .