• Dün, 18:04:57
    #2
    Olay çok büyüdü ya bizim kamuoyu çok enteresan... her sene birkaç kez bu olaylar yaşanır kamuoyuna yansımayan daha yüzlercesi yaşanır ama bu seferki inanılmaz gündemi sarstı
  • Dün, 18:13:31
    #3
    Ben babada da kusur görüyorum, sen çocuğuna niye forma giydirip rakip tribüne sokuyorsun? Ya kendi tribününde izleyeceksin, bilet bulamadıysan da evinde oturup öyle izleyeceksin. Zaten anadolu takımları parasızlıktan doğru düzgün kadro kuramıyor bir de kendi iç sahasında deplasmanı yaşattırın tam olsun. Bırakın da anadolu takımları en azından kendi sahasında biraz ev sahibi olduğunu hissetsin. Çocuğa bir şey denilemez tabii ama artık bu çocuğun babası gibilerin de bu işlere kalkışmaması lazım. Çocuk ne anlar baksana garibana ağzında emzik var.
  • Dün, 21:15:00
    #4
    Kyrexiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Olay çok büyüdü ya bizim kamuoyu çok enteresan... her sene birkaç kez bu olaylar yaşanır kamuoyuna yansımayan daha yüzlercesi yaşanır ama bu seferki inanılmaz gündemi sarstı
    Vicdan numarası yapılacak ya Yoksa çocuk sokak ortasında kaçırılsa kimse rahatını bozmaz
  • Dün, 21:18:16
    #5
    Bizim burada da buna benzer kafası kırık amigo recai vardı. Niyeyse tüm olaylar Fenerbahçe taraftarına yapılıyor. Boşuna demiyorlar "bu ülkede ya Fenerbahçe'lisindir ya da Fenerbahçe düşmanı."