Heyet keyfii karar vermez. TSK silah Yeteneği yönetmenliği var burada yazan durumlarda görürse sizi muaf eder.
başvurmadan önce hastalıklarınız ile alakalı ne kadar bilgi ve resmi evrak varsa bunları toplayın heyet dosyasına ekletin.
Askerlikten muaf olurmuyum
15
●740
- Bugün, 09:05:01tetik parmağı olmayan acemilik yaptı usta birliğinde de biraz askerlik yaptıktan sonra heyet çürük verdi askerlik yapamaz dediHamzaalst adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Bugün, 10:16:58Önce 1 yıl ertelerler diğer yıl çürük alabilirsin. İlk çürük alanlar kolu bacağı olmayan ağır engelliler oluyor genelde.
- Bugün, 11:27:57alperendogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBonjour adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleobisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülecalculus07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülexlargeboss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKonuma yazıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepinize hayırlı günler dilerim 🙏🏻WebCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Bugün, 21:16:53Hastaneler gram anlamıyor elverişli verip geçiyorlar. Katılış yapınca yapılan işlemlerden bahset ve hemen sevk al rahatsızlığını belirt muaf verirler elbet bu durumda. Kardeşim de sekonder polistemi vardı uygun dediler, 4 gün önce katılış yaptı revirde demişler hangi salak doktor sana olumlu verdi demiş yarın geliyor muaf alıyor çünkü hareket yaparken zorlanıyor güneş yüzünü morartıyor. O yüzden hastane kararları bağlayıcı değil olumlu verirlerse diye söyledim bilgin olsun dostum. Kardeşime 4 gündür bir duş ve adam akıllı içme suyu imkanı bile veremiyorlar... Neyse. Her şeyin başı sağlık geçmiş olsun.
