• Bugün, 00:00:25
    #1
    Şimdi abim Facebook’tan bir ilanda telefon buluyor fiyatı indiriyor. 26 binlik cihazı 20.000 TL olarak anlaşıyor sonra bu anlaştığı adam da başka ilandan birine yazıyor diyor ki akrabam gelecek durumu yok belli etme bana 20 bin atacak ben de sana 26 bin atacam. Neyse benim abime de çocuğun abisiymiş gibi tanıtıyor kendini. Abim buna parayı atıyor telefon sahibi parayı bekliyor biz parayı attmışız ama adam hattı kırmış. Olan abime oldu telefon sahibi bizim akraba sanıyor biz de onun.

    amacım dikkatli olmak gerçekten dikkat etmek gerekir.
  • Bugün, 00:02:05
    #2
    Kişisel Rütbe
    https://youtu.be/QzYNBb_5XuA?si=P0qV7_8JORdKKRPX


    Şunu yaşamışsınız geçmiş olsun
  • Bugün, 00:02:32
    #3
    internette okumustum bu dolandırıcılığı dava açabilirsiniz para dolandırıcıya gitmiş tabi kiralık iban değilse...
  • Bugün, 00:02:40
    #4
    facebook marketplace ve gardrops da ucuz telefon görürseniz kaçın %100 dolandrmak içindir. günde onlarca denk geliyorum ya sahte sitelere yönlendiriyor yada whtsapp üzerinden kırk tane yalan hikayeler anlatıyor.
  • Bugün, 00:07:36
    #5
    🚘 R10 Nöbetçi Sigortacı
    Geçmiş olsun hocam
  • Bugün, 00:08:31
    #6
    Aynı taktikle bir arkadaşımın ailesine ARABA sattılar. Hiç oldu gitti 700bin TL. Çok dikkatli olmak lazım para kolay kazanılmıyor, geçmiş olsun.
  • Bugün, 00:09:32
    #7
    Geçmiş olsun.
  • Bugün, 00:10:59
    #8
    Her gun yeni bir sey duyuyoruz
  • Bugün, 00:11:58
    #9
    Bu çok bilindik bir taktik hocam.