Öncelikle şunu söyleyeyim: Kaynağını bilmediğiniz Chrome eklentilerini asla yüklemeyin; sonra "BTC cüzdanım çalındı", "GitHub verilerim gitti" gibi sorunlarla karşılaşırsınız.
İkinci olarak; piyasadaki birçok eklentiyi indirip tersine mühendislik yaptım ve birçoğunun IP adresinizi, oturum token'ınızı (session token), e-postanızı ve daha birçok bilginizi kendi sunucularına gönderdiğini (postladığını) gördüm.
Ayrıca hepsi küçük bir manipülasyon ile aylık, hatta yıllık paketler satıyorlar. Lovable'ın bu küçük manipülasyonu fark etmesi en fazla 1-2 hafta sürer. Yıllık paket alan kişiler sonrasında mağdur olacaklardır. Bu yüzden, forum bir sızıntı (leak) forumuna dönmeden önce yöneticilerin bu işe el atması gerekir.
Kısacası bu eklenti olayı; bir oyun hilesinin içinde trojan olduğunu bildiğiniz halde onu kullanmanız kadar riskli.