Yaş ilerledikce oyun oynamama isteği
19
●764
- 05-07-2026, 15:11:25bende evlenmeden once ps 4 almistim 9-10 senedir kenarda yatıyor, arada açıyorum ondada benim kizlar elimden alip oynuyor birakmiyorlarakafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-07-2026, 15:19:28Ben de internet kafe zamanında ara ara Crysis oyunun serilerine takmıştım kafayı internet kafede oynayınca bitirmek pek mümkün olmuyor ileride tüm seriyi baştan sona bitirme fikrim vardı ama artık anlamlı gelmiyor.
Bir şeyi zamanında yapamayınca ileride aynı zevki almak pek mümkün değil sanırım. - 05-07-2026, 17:44:47Dopamin eşiğiniz değişiyor aslında.
Yani beyniniz ödül olarak daha anlamlı ve uzun vadeli şeyleri ödül olarak görüyor.
İş, aile, sağlık konuları daha ağır basıyor bu yaşta.
Özellikle evliyseniz ailenizle beraber vakit geçirmek daha keyfili geliyor.
Oyuna kapılırsanız sanki onları yalnız bırakacakmışsınız gibi oluyor. - 06-07-2026, 10:24:16Knight online oynamak bir oyunda dopamin seviyesinin en uç noktasını yaşamaktır.
Sonrası sarmıyor
Eski ekibin olacak o heyecan tekrar gelir. Ben bilerek o heyecanı hayatıma almıyorum çünkü bir çok şeyi engelleyecek ne yazık ki kareli dragondan önemli şeyler var
- 06-07-2026, 10:57:522010 lu yıllarda günde ortalama 7-8 saat cs 1.6 oynardım. bu sene tarayıcıda çalışan cs 1.6 oynadım ve eski günleri yad ettim. fakat eski günlerden kalma oyun bağımlılığımı tetiklediğini farkedince, tarayıcı geçmişini de silip bir daha oynamadım. öğrenciyken sorumluluk yokken güzeldi şu an para kazandırmayan şeye zaman harcayacak durumda değilim.
