💎 Dia’landık Artık
42
●1.992
- Dün, 12:19:51İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İnşallah hocamBrezonur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sicilin temizlendiği gibi bir durum söz konusu değil; konuya girip geçmiş yorumları ve süreci isteyen herkes hâlâ okuyabilir.efedev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada önemli olan nokta şu: Maddi anlamda hiçbir müşteriyi mağdur bırakmadık. Tutarı ne olursa olsun, kimsenin hakkını bizde bırakacak bir anlayışa sahip değiliz; bugüne kadar da böyle olmadı, bundan sonra da olmayacak.
Ticarette asıl ölçü, hiçbir zaman sorun yaşanmaması değil; sorun yaşandığında sorumluluk alınıp sürecin nasıl kapatıldığıdır. Biz de bu süreçte kimseyi maddi olarak mağdur bırakmadan üzerimize düşeni yerine getirdik.
Eleştiri yapılmasını elbette anlayışla karşılarız; ancak sürecin tamamı ortadayken bizi “mağdur edip sonra sicil temizletmeye çalışan” bir satıcı gibi göstermek doğru ve adil bir yaklaşım değildir.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, gerçekten mutlu ettin.ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu süreçte kimin yapıcı yaklaştığını, kimin ise sadece baltalamak için konuştuğunu daha net görmüş olduk. Bizim derdimiz hiçbir zaman günü kurtarmak olmadı; kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunmak oldu.
Bundan sonraki süreçte müşteri seçimlerimizi çok daha titiz yürüteceğiz. Hizmetimizin değerini bilen, süreci doğru anlayan ve karşılıklı saygı çerçevesinde ilerleyen kişilerle çalışmaya devam edeceğiz. - Dün, 14:24:09Bir önceki mesajımda açıklamasını sağlamıştım göz geçirirseniz sizde göreceksinizVexora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Dün, 14:25:21kotu bir elestiri yapmadim hocam sadece bilgilendirdim sorun yok bizim icin onunuz acik kazanciniz bol olsun 🙏Opus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Dün, 19:24:1720 yılımız geçti buralarda, binlerce kişi geldi geçti. Bu işler nick değiştirmelerle rank sıfatlarıyla olmuyor. Root admin olmak bile yetmiyor geçmişte onu da yaşadı bu platform.
Ek olarak, benim atıl durumdaki konularıma benim herhangi bir hizmetimle ilgili tek konuşmamız veya ticaretimiz olmamasına rağmen, ne cürretle benim konuma 1 yıldız veriyorsun? Sana yaptığını düzeltmen için fırsat veriyorum, düzeltmiyorsan şikayet konusu açacağım.
H.O
