insoft adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
CHP Gelirse Birşey Değişmez diyen kitle
60
●3.316
- 29-04-2026, 13:27:09Particiliği boşverin, teknolojiyle uğraşan bu kadar insanın içinde CHP güzellemesi yapmak akıl alır gibi değil, soygunlar dosyalar kendi partisinden ihbar edenler, evraklar her şey ortada. En son hangi proje ya da fikir üretti mesela bu parti, dünya değişiyor Esad giderken onunla konuşulmali dedi, Libya da oyun kurulurken tezkereye hayır oyu kullandı, Hayatlarında Somali Sudan VS. Afrika ile ilgili bir vizyon duydunuz mu ama iş belediyelerde para aklamak olunca uff neler üretiyorlar. Az buçuk okuyan adam Sistemlerini soygun düzenlerini görür zaten. Belediyeler soygun düzeninin bir parçası hepsi kapatılmalı başka bir düzen kurulmalı denetimi yapılan. İktidarı elestirelim ya da daha iyisini getirelim ama alternatifi CHP mi, millette karşılığı sadece tepki oyları kadar.
- 29-04-2026, 13:44:33Güzel kardeşim psrticilikten ziyade CHP hani şuan ana muhalefet ya hani tek rakip o ya.bugün CHP en çağdaş kişileri çıkarsın en yenilikçi adamları getirsin yine o zihniyetten oy alamaz çok net.teknoloji falan hepsi maval anlatmak olur.gkhn5858 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-04-2026, 13:48:24Konu chp meselesi değil şuanda.
İktidar halk tabanında güven kaybetti , tüm dünyada güven kaybetti.
Bu şekilde sürekli aşağı gideceksiniz , artık yukarı diye bir şey yok.
Buna razıysanız ülkemi seviyorum diyemezsiniz. Ülkesini biraz düşünen birisi iktidarın değişmesinin partiler üstü bir mevzu olduğunu anlar.
Chp iyi yönetir mi bilinmez ama kötü yönetirse eğer zaten ilk seçimde giderler. Değişim bir tercih değil zorunluluk şuanda.
Akp bir şekilde para dağıtıp , emekliyi vs bir şekilde ikna edip yine seçimi kazanırsa bugünleri daha'da arar insanlar.
Bu kafalara göre ülkedeki her sorunun sebebi , dış güçler ve chp
