İstanbul'un en büyük kapalı eğlence mekanı QUEEN ( EX discorium) 1 Ekimde kapılarını sizler için açtı. Türkiye'nin en büyük disko topu bu mekanda bulunmaktadır. Ayrıca yeni dekoruyla yeni tarzıyla kısacası yeni konseptiyle yine İstanbul Gecelerine damgasını vuracak.

Dün gece her zaman olduğu gibi çok çılgın bir parti düzenlendi. DJ UGUR KIRIK eşliğinde geçen gece davetlileri büyülemeye yetti. Ayrıca ünlü simalarda katıldı. Var mısın yok musun? programından bayanlar ve ünlü mankenlerde konuklarımız arasında idi.
Her perşembe günü herkesin bildiği gibi R&B geceleri düzenleniyor ve inanılmaz keyifli dakikalar yaşatıyor davetlilere. Bu perşembe geceside Dj Blackcat bizlerle beraber olacak.


Biz ekip olarak QUEEN'i (discorium zamanından beri) çok profesyonel bir şekilde işletmekteyiz.
Bende istedim ki bu kaçırılmayacak partilerden Webmaster arkadaşlarımda faydalansın.
Normalde 1200 lira olan localar bu hafta sadece 450 lira. Loca max 8-10 kişi tarafından oluşturulabilir. 10 kişilik bir locaya geldiğinizde kişi başı yalnıza 45 lira vermiş olacaksınız. (Hemde VIP LOCA)

İsterseniz 5 kişilik bir grupla gelip kişi başı 90 lirada verebilirsiniz. Yani toplamda 450 lira olduğu zaman problem kalmıyor. Dilerseniz locayı tek başınıza bile kapatabilirsiniz ki bu biraz işin şov kısmı oluyor

Bir loca için 1 Şişe Votka ve 1 Şişe Şampanya ikramımız oluyor. Bunu da locanızdaki kişi sayısına bölüp sizlere veriyoruz.

Bu partiye isterseniz Forumdaki arkadaşlarınızla buluşup gelebilirsiniz, isterseniz üniversite-iş-arkadaş çevrenizden kişilerle anlaşıp mekanımıza konuk olabilirsiniz. Fakat oluşturacağınız locada bayan olması iyi olacaktır sonra kapıda zorluk çıkmasın. +18'i belirtmeme gerek yok sanırım.

Belirttiğim gibi fiyatı çok uygun olduğu için kaçırmamanızı tavsiye ederim.1200 lira ve 450 lira arasındaki farkı anlayabiliyorsunuzdur umarım


QUEEN (EX DISCORIUM)DA GÜZEL BİR GECE GEÇİRMEK İSTERSENİZ BANA ULAŞIN LÜTFEN..
Adres:
Yıldız Posta Cad. Kain Sinan Pasajı No:38/26 Gayrettepe İstanbul-Türkiye
Mecidiyeköy Ali samiyen stadından yürüyerek bile gelebilirsiniz.
organizasyonlar@hotmail.com 'dan bana mail atabilirsiniz. PM atmamanızı rica ediyorum. Tüm sorularınıza cevap verebilirim.
Hepiniz eğlenceye davetlisiniz arkadaşlar.








