Bebeğim yoğun bakımda.
134
●3.034
- 10-01-2026, 18:10:00çok geçmiş olsun içinize kurt düşürmek istemem bazı özel hastaneler bazı durumlarda bebeği fazla uzun tutabiliyor maddi gelir olarak görebiliyor bu tarz durumları, bu haberlerde ki bebek skandalları döneminde bir yakınımın da benzer bi olay başına geldi doğar doğmaz çocuğu aldılar yoğun bakıma anne babasının içine sinmedi 1 hafta kalacak dediler 2.gün gidip tüm riskleri alıyorum kağıtlar imzaladı ve çocuğu hastaneden alıp başka bir hastaneye genel kontrol için götürdü ve götürdüğü yerde bu çocuk taş gibi hiç bir sorunu yok dendi, böyle bir zamanda yaşıyoruz maalesef size tavsiyem her denileni uygulatmayın kesinlikle araştırın mutlaka.
- 10-01-2026, 19:00:56Rabbim şifasını versin. Hiç merak etme desemde edeceksin ama tatlı kaygılar olsun.

3 yıl evvel ellerinden öper ikiz bir kız bir erkek çocuklarım oldu. Kız 12 gün erkek 28 gün kaldı küvezde oğlum baya yoğun bakımdaydı. Sonrasında sağ salim evimize getirdik şuan Yaramazlıklarından muzdaribiz rabbim aynı duygularıda sana yaşatsın inş.
Dua et dua bekle emin ol ilk günler daha riski ve hastanede olması onun adına çok daha iyi olacaktır. - 11-01-2026, 01:01:33Çok büyük geçmiş olsun. Ne olursa olsun emzirebildiğiniz kadar sık emzirin.
- 11-01-2026, 03:24:32Çok geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin inşallah
