Selamun aleyküm.
Şöyle söyleyeyim, forumda ben birisinden edu.pl diye domain alacaktım. Alamadım işlemler uzadı aklıma soru işareti düştü vs. iptal ettik.
Hatta gandi.net diye bir platform bu bahsi geçen olayın yaşandığı yer, asla önermiyorum.
Bahsettiğim kişi r10 da domain satarken konusunu gördükten sonra kendim üye oldum o siteye ve almayı denedim domain panelden silindi ve paranın iadesi ile alakalı herhangi bir bildirim de gelmedi. (şimdi baktım para gelmiş)
Domain transfer işlemini kişi başlattı ancak 20 küsur gün geçtiği halde domain elime ulaşmadı bir türlü.
Firmadan da baya şüphelendim bahsettiğim domainin siparişini iptal ettiler ve mesaj bıraktım dönen olmadı.
Aklın yolu bir olsa gerek; Allah affetsin ek gelir amaçlı olarak ve muhtemelen "para kazanma hırsı" sebebi ile aklıma bu bahsettiğiniz proje geldi.
Daha sonrasında tefekkür ettim ve bu projenin sağlıklı olmadığının kanaatine vardım. İlk olarak haksız kazanç, ikinci olarak ise sisteminizi kullanan kişilerin illegal bir aktivite içerisinde olup olmayacağını bilemezsiniz. Dilerim bu projeyi daha faydalı ve yararlı bir hale çevirebilirsiniz. Aklıma bir fikir gelir ise sizler ile paylaşacağım Allah izin verirse.
Mail doğrulama yapan kişiler direk sizin sunucunuz & domain adresiniz üzerine kayıt olacak sonuçta. Zaten geçici mail sistemlerini kullananlar ne için kullanıyor çok bilmesem ve bilmek istemesem de az çok tahmin edilebiliyor.
Cümleten hayırlı geceler dilerim. Selametle..