Bu yorumlardan sonra o videoyu izleyemicem.
Ama tek dediğim Allah'ımdan bulsun ******** adi köpekler
Bu Nasıl İnsanlık !
34
●2.104
- 29-08-2009, 04:15:50Üyeliği durduruldu
- 29-08-2009, 09:32:54Buradaki tam bir vahşet daha öncede izlemiştim. Başka forumlarda dini bir ceza gibi gösterilmeye çalışılıyordu gerçekten yanlış . Dinde başkasının canını alma heleki bu şekilde alma direk cehennemin kapılarını sonuna kadar açar.
Ne ise olayın olduğu yer ırak, o kadar şiddete maruz kalmış, tecavüze uğramış, işkencelerin her türlüsüne maruz kalmış halk. Psikoloji namına birşey kalmamıştır halkta. Onlara bu tarz şeyler gayet normal geliyor göründüğü üzere.
Allah yardımcıları olsun deme düşüyor bana. Gerçekten yazık vahşilik. Önce ülkelerini amerika ' ya sattılar. Şimdi o ülkeyi satanlar içerde birbirlerini katlediyorlar.
Yazık o halka,yazık onları bu duruma getirenlere.
videodaki kıza ve ekranımıza yansıyamayanlara eğer müslümanlarsa allah rahmet eylesin. - 29-08-2009, 10:44:25aynen katılıyorum resmen vahşet.Böyle bişeyi kabul etmek mümkün değil.İnsanların gözünü müslümanlık diye uyutup beyinlerini yıkıyorlar.Tüylerim diken diken oldu.GoKKusaGi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerikancılık emperyalist düşünce, birbirini kesme ve doğramayı getiren bir tablo.
Amerikanın IRAK taki görüntülerinden sadece birisi.
Orda tecavüz adam kaçırma adam öldürme artık sıradanlaştı.İşte size demokrasi.
bu tabloda herkesin suçu var.Orası işgal edilirlen uyuyan ülkelerin bu duruma düşmeyeceğinin bir kanıtı varmı?
Eğer emperyalizme ve işgale dur denilmezse bir gün başka bir ülke de de aynı tablo ile karşılaşabiliriz.Sözde demokrasi ve insan hakları nın getirilmesi vaadiyle işgal edilen ülke, onlara göz yuman ülkelerinde suçu var bu tabloda. - 29-08-2009, 18:53:49Eposta Aktivasyonu GerekmekteBunlar Müslüman değil. Hem de hiç biri. O kadın isterse fahişelik yapıyor olsun yine böyle bir şey yapmaya hakları yok.
Fahişeleri taşlarla öldürün, kafasını ezin gibi bir şey yok dinimiz de.
Bu şerefsizler sayesin de dinimiz yanlış tanınıyor.
Yeryüzün de Irak halkı kadar garip bir halk daha yoktur.
Örneğin; Bush'a ayakkabı atan gazeteciyi korumalardan önce Irak'lıların etkisiz hale getirmesi. - 29-08-2009, 23:00:55Müslüman olmadıkları gibi insaniyet namına değerleri olmayan yaratıklar..
İngiltere ABD Gazeteleri Müslüman Ülkelerde yaşanan böyle vahşice olayları sürekli manşet haber yapıyor..
Okuyan kişi onların Müslüman olduğuna inanır, artık Müslümanlara bakış açısı değişir.
Bunların amacı Müslümanlar'ı dünyaya vahşetçi katliamcı gerici olarak tanıtmak.
Eğer ki öyle olmasaydı, Irak'ta 6 milyondan fazla insan yaşamını yitirdi hapislerde mahkumları köpek niyetine kullandılar, taciz ettiler tecavüz ettiler daha neler neler neden bunlarıda manşetlerine taşımadılar? Neden sesleri Irak için çıkmadı?
