olaya "sindirmek" gibi bir yaklaşımı olan bir mesai arkadaşım olsa, bırakın bayramda aramalarına ya da mesajlarına dönmemeyi, numarasını direkt engelli listesine eklerdim.
bence suçu karşıda değil de kendinizde arayın.
İyi bayramlar.
Bayramda telefonunu açmayan insan
34
●1.914
- 30-03-2025, 21:22:45
- 30-03-2025, 21:22:58Efsane adamdır, adamın dibidir, ham maddesidir. Kimse bayram seyran diye telefon açmak zorunda olmadığı gibi, mesaj atmadan aramakta gerçekten rahatsız edici.
- 30-03-2025, 22:13:07Boş ver gitsin! İnsanlar, onlara aklında ne kadar yer açarsan o kadar var olabilirler. Eğer gerçekten önemsiz hale getirmek istiyorsan, onları umursamayı bırak. Zihninde yer açmadığında, etkileri de kaybolur. Gücün sende; ister tamamen yok sayar, ister umursamıyormuş gibi davranarak kontrolü elinde tutarsın. Seçim senin.
- 30-03-2025, 23:42:41Samimi olduğunu ararsın , önüne geleni değil.
Aynı iş yerinde çalışıyor olman arkadaşın dostun olduğu anlamına gelmez.
En sevmediğim şeylerden birisi , akrabamı bile aramam. - 30-03-2025, 23:59:01Merhabalar. Ben fabrikada müdür yardımcısıyken bayramdan önce farklı departmanları dolaşarak şeflerle de görüşerek herkese iyi bayramlar şeklinde toplu olarak söylerdim.
Belli bir sayıdan sonra bayram mesajı ve telefonlarına cidden dönüş yapılmıyor ciddi bir stres ve yoğunluk yaratıyor. Bizim de haliyle sekreterimiz yok.
Örneğin tam çocuğa kahvaltı yaptırıyorum şak telefon. Şehir dışına araç kullanıyorsun şak telefon. Misafirlerin var şak telefon. Bayram alışverişi yapacaksın şak telefon.
Zaten iş stresi ağır oluyor o kadar insanla ve işle uğraşmak zor insan tatilde kafa dinlemek iş yerinden uzaklaşmak istiyor.
Bu yüzden kişisel algılamayın. Mesaj atın geçin.