Dükkan Açtık İşlemiyor
35
●4.210
- 03-01-2025, 19:33:38İstanbulda rakip çok, üstüne bir de araç trafiği olup yaya trafiği az olduğu için işiniz zor, yolda yürürken gördü fiyat sordu yaptırdı gibi bir şey olma ihtimali çok düşük..Sosyalmedya340 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani dedikleri gibi dikkat çekici sosyal medya paylaşımları haricinde yapabileceğiniz bir şey yok. Üstüne 2 ayda sadece 5 müşteri geldi ise dükkan kirasını bıraktım reklamı zor karşılar kârınız.. - 03-01-2025, 19:37:07öncelikle güzel bir açılıoş il dikkat çekmelisiniz o civarda.. ve oradaki çevre ile diyaloglarınız iyi olmalı iyi bir çevre yapmalısınız. ben telefon tamiri için temirciyi internetten değil çevreden bakıyorum . eşe dosta soruyorum sağlam işini iyi yapan kim var diye. önceki arkadaşın dediği gibi çevrte edinmeye bak.
- 03-01-2025, 19:49:10Telefoncu dükkanı özellikle yaya trafiği olan yerde olması gerekli. Gel geç müşteri para kazandırır, sabit müşterisi az olur. 63 GÜNDE 5 müşteri bilgisi yapılan yatırımın yanlış olduğunu gösteriyor, nerden dönerseniz kardır. Esnaflık gçmişi olan birisi olarak söylüyorum.
- 03-01-2025, 20:04:48İstanbul Hangi ilçesi hocam bir müşterimiz yeni dükkan açtı sanırım 4 ay olması gerekli sosyal medya reklamları, google reklamları, haritalar için seo çalışması yapıldı dükkan çok temiz beni en çok cezbeden kısmı
servis elemanları eli yüzü düzgün bir elemanda sürekli sahada bütün işletmelere gidiyor ufak tefek şeylere para almıyor uzaktan destek elemanı da var.
- 03-01-2025, 20:08:57Üyeliği durduruldugenelde yaya olarak işlek bir yer değilse veya diğer rakip dükkanlardan uzak ise şansınız yok,
en ucuz ekran koruyucuyu satışa çıkartın kapı önüne eleman koyun ekran koruyucu 20tl örneğin bağırsın dursun kalite seçenekleriniz olsun 2-3 tane oradan katlarsınız zaten
servis elemanları eli yüzü düzgün bir elemanda sürekli sahada bütün işletmelere gidiyor ufak tefek şeylere para almıyor uzaktan destek elemanı da var.