Merhaba,
Asgari ücrette belirlendi , ürün ve hizmetlerinizde ne gibi bir fiyat değişikliğine gideceksiniz ?
Biz şuanda tasarımcı arkadaş ile konuştuk ortalama %30 zam yapıyoruz hizmetlerimize ya siz ?
Ben henüz bir fiyat değişikliğine gitmedim, genel olarak çalıştığım müşterilerim zaten eski dâim müşterilerim. Duruma göre Şubat ayında bende yapabilirim.
Bizim çok kullanıcılı bir hizmerimiz var. Zam yapmadık. Şirkette maaşlar zaten asgari üstüydü. Döviz artmadığı için kimseye asgari ücretin artmasından kaynaklı ekstra fiyat yansıtmayacağız.
Ekim ayında yeminli tercume sayfa ucretine zam yapmıştım. Nisan ayina kadar yapmayı düşünmüyorum ben. Ama noter onay ucretleri 800 lerden 1100 lere cikacakmiş. Noter onaylı cevirilerde mscburen o farkı alacaz.
Ben her zaman son raddeye kadar sabrettim.
Urunlerime artık tıkandığım noktada zam yaptım. Daimi musterilerim zaten bu huyumu bildikleri için ses çıkarmazlar. Yine öyle olacak. Gidebildiğim yere kadar aynı fiyatlarla gidecegim.