Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce dersteyken 0505 li bir numara beni aradı 2 kere açamadım, internetten baktığımda kayseri il emniyet yazıyordu. Numarayı tekrar aradığımda santraldeki adam hangi birimden aradılar ben nerden bileyim dedi, ikametgahımın olduğu ilçeyi aradığımda sen niye telefonlarını açmazsınki ne işin olabilir ki bir daha aradıklarında mutlaka aç dediler yüzüme kapattılar ben ne yapayım, ürgüpte yaşıyorum. Ürgüp ilçe emniyete gitsem yardımcı olurlar mı yarın öbür gün kapımdan da alınmak istemem hiç kimseyle de bir iletişimim olmadı.
Edit 7 Kasım Perşembe : Aynı emniyet numarasından babamı arayıp ölmüşlerine sövmüşler. Ama numara gerçek emniyet numarası kayseri valiliği resmi sitesinde yazıyor. Ardından kardeşimi halam üzerinden arayıp ölmüşlerine küfretmişler kardeşim başta ben sanmış sonra babamı aramış. Ardından kardeşimi babam üzerinden arayıp kardeşime bir tur daha sövmüşler. Birisi bizim aileyi hacklemiş anladığım kadarıyla sonra bu aramaların ardı arkası kesilmeyince babamlar dün akşam karakola şikayete gidiyorlar durumu anlatıyorlar. Artık şikayetimize sonuç gelir diye beklemeye koyuluyoruz. Bunu yapan kişinin halamın(müdür yardımcısı) disipline verdiği öğrencinin erkek arkadaşı olduğunu düşünüyoruz çünkü kızın adını verip sakın ona bir şey yapmayın demiş telefonda. Bizim ailede de halam ben kardeşim dedemin hatları hep babamın üzerine.
Edit 9 Kasım Cuma : Bugün annemle babam evdeyken kapı çalıyor ve 4 tane polis ekibi, mit, terörle mücadele geliyor eve, bu bizi hackleyen hacker kardeşimin üzerinden polisi arayıp ailemle aram körü annemle banam psikopat kız kardeşimi(kız kardeşim yok) canlı b0mb6 yapıp cumhurbeskanına daldıracak aynı zamanda halam bar0n bagajında c3s3t tasıyor bu t3r0r geubunun lideri olarak da dedemin adını vermişer(dedem yatalak alzheimer hastası tuvaletini bile tutamayan bir adam) böylece eve mit vs. Geliyor. Biz bunu yapan kim emin değiliz ama şikâyetçi olduk merak edenler olmuş bilgilendirme yapmak istedim inşallah o bize bunu yapan kişi bulunur. Ve cezasını çeker.
Emniyet Aradı Açmadım
40
●4.092
- 07-11-2024, 11:56:21Alarda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"ilçeyi aradığımda sen niye telefonlarını açmazsınki ne işin olabilir ki bir daha aradıklarında mutlaka aç dediler yüzüme kapattılar"
Bu mümkün değil , eğer bu gerçekse onlar gerçek polis değil - 07-11-2024, 11:56:41Kayseriden aradılar bana 80km ürgüp emniyete gitsem olur muErcanV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-11-2024, 11:59:12Olur tabi. Direkt ordan niye aradıklarını öğrenemeyebilirler sonrasında adilyede savcılığa geçersin onlar daha somut bir bilgi verebilirAlarda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-11-2024, 12:08:12Çılgınsın.
İlçendeki emniyet müdürlüğüne gidebilirsin beni aradılar ama telefonu açamadım diyin kimlik bilgilerinizi verin onlar sistemden kontrol ederler gerekirse kayseri'ye yönlendirirler.
