• 23-08-2024, 23:35:17
    #19
    Platin üye
    Bence hayal dünyasında yaşıyorsun.
  • 24-08-2024, 00:07:30
    #20
    ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence hayal dünyasında yaşıyorsun.
    Nasıl yani hocam
  • 24-08-2024, 00:40:47
    #21
    Üyeliği durduruldu
    Hocam hakaret varsa anlatmadığınız başka detaylar var demektir. Belki de siz haklısınız ama kimse durup dudurken hakaret etmez.
  • 24-08-2024, 00:50:15
    #22
    looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam hakaret varsa anlatmadığınız başka detaylar var demektir. Belki de siz haklısınız ama kimse durup dudurken hakaret etmez.
    Hocam yardım ettim sitesini hallettim sonra beni dediğim gibi enayi yerine koydu dalga geçti
  • 24-08-2024, 01:00:26
    #23
    Üyeliği durduruldu
    ardabasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yardım ettim sitesini hallettim sonra beni dediğim gibi enayi yerine koydu dalga geçti
    Forumda üyeliği varsa şikayet konusu açın. Böyle üyelerle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemem. Eğer forumda yoksa, sosyal medyada *********** ifşa gurupları var. rada paylaşırsanız diğer insanlara da faydası olur.

    Bunu yapmazsak ne olur, toplumda böye insanlar hep aktif olmaya devam eder. Her iş alanı mafyatik insanların eline düşer. zaten ülke olarak yaşadığımı kötülüklerin çoğu bu nedenle oluyor. Toplumda kötüleri ayıklayan engeleyen bir soyal mekanizma yok.
  • 24-08-2024, 04:27:39
    #24
    insanların tahammül seviyesi kalmamış herkes gergin sebebsiz
  • 24-08-2024, 07:25:23
    #25
    TASARIM AJANSI
    ardabasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam en son yaşadığım olayı anlatayım şimdi adam yazdı işte r10 dan yazıyorum sizlere buyrun hocam dedim site hakkında bir kaç yerde yardımınıza ihtiyacım var hocam dedi basit şeylermiş bakınca anladım ama adam başka yerleri de sordu ben yardım ettim anydesk bağlandım baktım php kısmında hata vardı ufak tefek onları düzelttim sonra hocam oldu dedim bakıyorum dedi tamamdır dedim ve o da görüldü attı 1 saat geçti gene anladım artık bir şey kalmadığını bende yazdım hocam o kadar yardım ettik insan bir teşekkür eder işte böyle insanlar yüzünden iş yapasım kalmıyor dedim o da "😂 ne kadar kolay şeyler s*lak insanlar bile yapar" dedi bende o zaman yapsaydınız hocam o kadar kolaysa dedim o da bana "sen enayi isen m*llık yapıp yardım ediyorsan sende s*alaksın demek ki" dedi bende terbiyesiz diyip engelledim adamı.
    Hocam hayrına bu kişinin kim olduğunu da PM den söyler misiniz yanlışlıkla iş yapmayayım
  • 24-08-2024, 17:28:14
    #26
    bir hocamız bir kere metrobüse kadar gelip bana üniversiteye hazırlanmam için kitap vermişti
    simasını adını hatırlar gibiyim nickini hatırlamam aradan 3-4 yıl geçti sanırım belkide 2 yıl tam bilmiyorum
    tek bildiğim forumda en içtenlikle güzellik dilediğim bir insandı görsem yemek ısmarlicam.

    bazen bazı iyilikleri ücretli yapın hocam
  • 24-08-2024, 17:34:32
    #27
    Yaşınız 18 değildi zaten galiba sesiniz küçük biri gibi çıkıyorsa ya bi git mantığı ile yapıyor olabilirler..