not: r10'un yetkililerine sözüm yok onlar işini gayet iyi yapıyor
r10lu dostlarım bugün içimi dökmek istiyorum
eskiden r10 daha güzeldi herkes birbirine yardımcı olurdu bir soru sorulunca saygı çerçevesi içerisinde mantıklı yorumlar gelirdi şimdi ise konuyu baltalayan trolleyen kendini bişey sanan tipler zırvalıyor
az önce bir r10 üyesinin soru konusuna denk geldim adam efendi gibi yazmış onu böyle şöyle yapsam bişey olur mu. deneyimi olan vs. yazmış
herifin biri geçmiş alta abuk subuk şey yazmış
o soruyu ben yazsaydım o yorumu görünce tüm yaşam hevesim kaçardı
referans göstermemek için detay vermiyorum ama arkadaşlar bu çok oluyo
benim de başıma çok geliyo
geçen sene çok soru cevap açardım neredeyse hepsine zırva cevaplar gelirdi
çoğunu sildirdim
mesela üniversite tercih döneminde bişeyler sordum mesleklerle ilgili herif senden bişey olmaz dedi geçti ya la, sen internette iş yapamazsın falan fırt
halbuki ben çocukluğumdan beri internetle uğraşırım. 11 yaşımda youtubetan her ay 1000 1000 para gelirdi bana (yıl 2015-2016)
youtube işi bitti makale yazdım
canım sıkıldı site açtım ads gelir elde ettim
ondan sıkıldım instagram sosyal medya işlerindeydim devamlı uğraşırdım yaani,
canım sıkıldıyı laf uzamasın diye yapıyorum belirli sebeplerden işler bitti
yetersiz kazanç, telif, hit düşüşü vs.
kendimi açıkladım kısaca
ama böyle bir forumda bu tarz üyeler yüzünden kendimi cahil gibi hissediyorum
güncelleme: mesela millette çok çıkarcı olmuş beleş bir hizmet (oyun kodları üreten bot ) mesela telegram kullanan herkes bu hizmetten faydalanabilir adam bunu 100 tlden satıyor yaa çiğ süt emmiş insanoğlu
R10'da artık ne konu açasım kaldı ne de cevap yazasım kaldı
14
●780
- 09-08-2024, 20:49:57
- 09-08-2024, 20:52:15Hocam bu kadar ciddiye almanıza bile değmez, mazide kaldı güzel günler yeni kuşak geldi ve bir z kuşağı y kuşagi arasi bir insan olarak söylemek isterim ki yeni kuşak çok bozuldu forumu da bozdu3 kişi bunu beğendi.
- 09-08-2024, 21:00:59hocam z kuşağıyım hayatımda en çok üçkağıdı kendi milletimden gördüm bu forum genelindede geçerli adam benden 30 yaş büyük 300 lirama çöküyor (d*landırıcı banlı üye) hizmette almadım sadakam olsun dedim engelledim herifiMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni kuşaktan ziyade foruma kolay para bahanesi ile üye olanların sayısı çok arttı adam kendimi geliştiriğim diye değildi kanva manva satar köşeyi dönerim diye üye oluyor
taşlama daha çok hocamSaitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 09-08-2024, 21:15:09Hiç takma, geçen bana iki arkadaş iq testi yaptır falan demiş. Cevap dahi vermedim. Gereksiz insanlara gereksiz vakit ayırmaya gerek yok. Başkasına saygısı olmayan insanın kendine hiç saygısı yoktur. Saygısız insanlara da cevap vererek önemsiyormuş gibi davranmaya gerek yok.
- 09-08-2024, 21:15:42Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Öyle tipler olduğu kadar yardım eden kişilerde var r10 henüz o kadar çökmedi merak etmeyin.
- 09-08-2024, 21:17:58Sorun sadece R10'da mı? Yoksa ülkemizin içinde bulunduğu durumda mı? Trafikte gidiyorum, biri sadece saniyenin yarısı kadar kornaya bastı. Önündeki aracın sürücüsü araçtan indi ve küfür ederek aracın kapısını zorladı. Sadece kısacık "düt" sesi çıktı diye bunu yaptı. Aracımı ilana koydum. Adam koyduğum fiyatın 3'te 1'ini teklif ediyor. O fiyata araba yok, o derece. Enflasyon %60 (Tabii açıklanan rakamlar), adam %150 zam yapıyor. Biri evini ilana koymuş, "annem kanser hastası, tedavi için para lazım" diye, eleman pazarlık derdinde.
Kısacası sorun forumda değil, ülkemizin içinde bulunduğu durumla alakalı. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Herkes patlamaya hazır bomba gibi geziyor ortalıkta. Bu da haliyle foruma yansıyor. Ama burada bir avantajınız var. Bizler mümkün mertebe törpülüyoruz birçok durumu. O yüzden bu şekilde konu açmadan ya da mesaj yazmadan önce, hayatın gerçeklerini sorgulamamız gerekiyor.
