Özel hastanede doğum tecrübeli arkadaşlar
53
●1.394
- 09-08-2024, 13:51:122 çocuğumda özel de doğum yaptı. Maddi durumunuz el veriyorsa özel hastaneden şaşmayın.
Bazı yorumlarda arkadaşlar eşi girip gördü falan demiş, Özel hastane de size özel oda da beraber kalıyorsunuz.
Devlet doktorları, Özel hast. doktorlarından daha tecrübeli algısı yanlış. Daha fazla hasta baktıkları tabii ki doğru, Bu yüzden stres & bıkkınlık halinide göz önünde bulundurun.
Ziyaretçi(ler)iniz geldiğinde ağırlayabileceğiniz alanınız oluyor.
Doğum doktorundan, Bebek hemşirelerine kadar herkes devlete oranla daha ilgili olmak zorunda.
Sadece doğum değil, Doğum sonrasıda önemli. Bu nedenle iyi bir doktor ve iyi bir hastane seçmelisiniz.
Tabii bu tavsiyemi 100-150K doğum için verin olarak algılamayın. Avrupa yakasında 30-40K 'ya özel hastaneler mevcut.
Vaktiniz varken iyi hastane, iyi doktor araştırması yapın. Çokta gecikmeyin.
Hayırlısıyla kucağınıza almanız dileklerimle. - 09-08-2024, 14:04:21özel bir durumunuz yoksa devlet olabilir. Bizim ikiz bebekti ve devlet hastanesinden beri tanıdığımız bir doktor vardı özele geçtiği için özelde yaptırdık. ama standart durumlar için özel çok şart değil. İstanbul çok pahalıymış. Denizli'de 20-30 k arası ücretler.
Özelde kavga çıkardım ben. hastaneye yeni yatmışız eşim doğuma girmiş daha çıkmadan bana para sordular.gelen herkesi tersleyip gönderdim.
Tabi birde kartla ödeme kabul etmiyorlar. fatura kesmemek için ellerinden geleni yapıyorlar sırf sgk ya başvurup parayı geri alamasınlar diye. Çünkü resmi rakamın çok üstünd alıyorlar. fatura keserlerse o parayı geri isteyebiliyosunuz - 09-08-2024, 14:09:59Bizim üniversite hastanaleriyle alakalı çok kötü tecrübelerimiz var. Hastaneler özerk oldukları için ek fiyatlandırma ve davranış açısından problemli. Benim tavsiyem üniversite hastanelerine bulaşmayın, muhattap bulamazsınız şikayet edecek.GomolaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-08-2024, 14:15:18Hastaneden daha çok öncelik doğum yapacak doktor ve ekip.
Eğer araştırıp da karar verdiğiniz bir doktor varsa ve ona yaptırmak istiyorsanız çalıştığı özel hastane ile görüşmelisiniz.
Eğer rastgele sadece özel hastane olsun diye bir tercih yapacaksanız bu çok anlamsız bir tercih olacaktır.
Hamilelik sürecindeki doktorumuzn anlaşmalı olduğu özel hastanede doğum gerçekleşti. Tüm süreçten de memnun kaldık. Ama bu özel hastane iyi anlamına gelmiyor. Tamamen doktora bağlı bir güven meselesi.
Eğer meyve suyu ikramı, odanın klimalı olması vs gibi sebepler ile özel hastane düşünüyorsanız tabi bunu bilemem.
Allah analı babalı kucağınıza almak ve sağlıkla büyümesini nasip etsin. - 09-08-2024, 14:17:09Özel odası, epiduralı cartı curtu yeni fiyatlarla 100ü geçiyor.ogrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
)