• 05-08-2024, 12:51:40
    #1
    Başka ülkede yaşayamam konusudur.
    Birkaç gün önce komşumun evine internet kutusunu kontrol amaçlı gitmiş telekom çalışanı. Kapıyı çalmadan yada evdekilere haber vermeden direkt binaya merdiveni dayayıp tırmanmış, muhtemelen evde bir korku yaşanmış olacak ki adam evden çıkıp çalışana saldırdı.
    Çalışan hiç tepki vermedi siteyi terk etti ve bir saat içinde neredeyse tüm sitenin interneti kesildi.
    Bir kaç gündür internet yok. DSL bağlantısı yanmıyor kimsede. Arıza kaydı oluşturdum ama 3 gündür ne gelen var ne giden.
    Müşteri hizmetleri de teknik ekip gelecek diyor ama bir daha uğrarlar mı buraya bakacağız.

    Edit: 4 gün sonunda internet geldi. Sorun yaşayan telekom çalışanı tekrar geldi işini hallederken biraz sohbet ettik. İnterneti kendisi kesmemiş, komşu bu arkadaşa tartışma sırasında merdiven fırlatmış o sırada kutuyu kırmış. 6-7 bina kesinti yaşamış.
  • 05-08-2024, 12:52:42
    #2
    ahahahaha hocam nereden baksan aşırı yaş bir olay.
  • 05-08-2024, 12:53:21
    #3
    Senin adına üzüldüm ama dağ ayıları için iyi olmuş.
  • 05-08-2024, 12:53:26
    #4
  • 05-08-2024, 12:54:22
    #5
    O çalışanı bulup ortaklaşa onun yanında komşuyu dövün. 1 saate internetiniz 2 katı hızlı şekilde geri gelir.

    Adamın içine su serpin.
  • 05-08-2024, 12:54:33
    #6
    komşu haklı.
  • 05-08-2024, 12:56:43
    #7
    Haber vermeden tırmanırsa endişelenmişlerdir ne olup olmadığını sormadan dövmekte saçma olmuş ama gerçektende başka ülkede yaşayamam
  • 05-08-2024, 13:11:57
    #8
    Nasıl bir iletişimsizlik yaşanmış acaba.
    Kimse kimseyi dinlemiyor daha kötüsü kimse kimseyle konuşmuyor mu? Ee tabi konuşmayınca iletişim yüz ifadesine kalıyor orada da dananın kuyruğu kopuyor...

    1. Arıza ekibi mutlaka binadan birilerinin kapısını çalıp izin almalıdır. Bu bir çok endişe ve sorunu ortadan kaldırır.

    2. Diyelim bir talihsizlik oldu. İnternet firma yetkilileri bir karma cinsiyet memur ile apartman sakinleri ile görüşmek için gelip yanlış anlamaları gidermeli ve varsa sorunları konuşmalıdır.

    3. Hukuki bir olay ise huhuka başvurmalıdır. Kimse öfkesini başkasındın çıkaramaz. Bağıramaz ,küfür edemez hele hele şiddet kabul edilimez.

    Geçmiş olsun.
  • 05-08-2024, 13:13:36
    #9
    nonser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ahahahaha hocam nereden baksan aşırı yaş bir olay.
    Cidden öyle hayatımda böyle bir şey duymamıştım ama bu durumu yaşamak daha başka bir seviye

    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Senin adına üzüldüm ama dağ ayıları için iyi olmuş.
    MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O çalışanı bulup ortaklaşa onun yanında komşuyu dövün. 1 saate internetiniz 2 katı hızlı şekilde geri gelir.

    Adamın içine su serpin.
    By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    komşu haklı.
    burajks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haber vermeden tırmanırsa endişelenmişlerdir ne olup olmadığını sormadan dövmekte saçma olmuş ama gerçektende başka ülkede yaşayamam
    Empati kurayım dedim ama ben saldırmazdım. İşinin başındaki bir gence vurmak vs. benim yapacağım bir şey değil ama tabi eşim birini camda görüp korkarsa da tepkisiz kalmam.