Merhabalar,
Arkadaşlar forumda uzun süredir hakkimla ticaret yaptım son zamanlarda ailesel problem olmak üzere sorunlar yaşadım. Buda forumdaki ticaretime yansidi ve yaklaşık 40 bin TL iade yaptım haklı olarak ve banim açıldı. Lakin iki kişi var ki sürekli ısrarcı ben maddi açıdan bunların paralarını odeyebilirim lakin gerek yok çünkü hizmetlerini verdim. Ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 580 gün kurumsal plus üyeliğim var öyle bir konuma geldim ki karaktersiz insanlar yüzünden forumdaki üyeliğimi sildirmeyi düşünüyorum çok kararsızım sizlerin fikirleri nedir?
Forumda süresiz banlanma hakkında sizlere sorum yardımcı olu lütfen.
29
●3.294
- 20-06-2024, 02:19:19Üyeliği durdurulduHocam moderatorlerin kararlarina uymaniz gerekmekte
- 20-06-2024, 02:21:04Uyuyordum zaten 2 aydır banliydim mağduriyetlerini giderdim ve banim açıldı fakat iki kişi yüzünden hala sıkıntı içerisindeyim. Birini foruma kendim davet ettim ihanet etti bana😂 diğeri işini yaptım inkar etmekte. Sanki forum yönetimi geciktirmede gibi geliyor.gokcemdijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-06-2024, 02:24:52Üyeliği durdurulduHocam sizi anliyorum fakat bayramdayiz bayram bitti guzel bir aciklayici mesaj ile moderatorlere ulasin hic kendinizi sıkmayın sistem yavas ilerlesede er gec hakli cikar ortaya elbet sakin olun ve moderatorlere durumu anlatin kendileri sizi darliyor ise forum uzerinden engelleyin wpden engelleyin sikayet konusu aciyor ise veya balltalayici yorumlaryapiyorlar ise konuyu report edin elbet moderatorler kaldiricaktir hatta devam ederler ise banliyacaktir. Cok fazla sinirlisiniz anladigim kadariyla sakin olun ticaretinize devam edinMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-06-2024, 02:24:55Gerçi @BilalBayar; hocam bana düşman o yüzden forumda ben adalet beklentim yok gibi.
Edit: düşman derken kendisi bana mesafe koyduğu için böyle düşünceye vardım.
2. Edit sadece bu mesaj yüzünden Ban yiyecegimi hissettim. - 20-06-2024, 02:26:022 ay banlı kalmışsınız. Forum yönetimi de sizlerin banını mağduriyet giderdiğiniz için açmış. Ancak forum yönetimi geciktiriyor gibi geliyor demeniz çok ılımlı olmaz.
Bir de insanların mağduriyetini 2 ay geç giderdiğinizde aslında tam gidermiş olmuyorsunuz. Yani o 2 ay içerisinde size son paralarını vermiş olabilirler ve ihtiyaç haline düşmüş olabilirler ya da hizmetleri o an çok önemlidir siz sağlayamadığınız için işlerini de kaybetmiş olabilirler.
Sizin de bunları isteyerek yapmadığınızı tahmin ediyorum ancak sizin 2 ay önce mağdur ettiğiniz sayısı biraz fazlaydı diye hatırlıyorum. Bir açık arttırma muhabbeti vardı ki onun kendisi 50-60 bin tl idi.
O yüzden bir tık iğneyi kendinize batırmanızı öneririm.
Bu arada sizinle ticaret yapmıştık, hiçbir sorun yaşamamıştım. Bu söylediklerimi tamamen sizden bağımsız olarak söylüyorum, umarım yapıcı bir eleştiri olarak algılarsınız.
edit: @bilalbayar bana düşman da dediğinize göre zaten banınızın açılmasını da pek istemiyorsunuz, son sitemlerinizi iletmişsiniz. Şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. - 20-06-2024, 02:27:37Kesinlikle haklısınız o arada ne kadar zarar ettirdiysem bana söylemeleri yeterli karşılamaya razıyım.kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülekriptokulu bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 20-06-2024, 02:27:42Üyeliği durdurulduNe için adaletine guvenmedginiz bir forumda 5yildir bulunuyorsunuz? Kusra bakmayin fakat ban atmaz ise eger sukur edinMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle