• 02-05-2024, 17:53:33
    #37
    Eticaretcimm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar 5 trede puanım yok biliyorum
    Ama derdimi size açmak belki rahatlatır beni
    Geçen ay 380 bin kumarda kayıp etim şuanda hiçbir şeyden tad alamıyorum aile min haberi yok
    Çok sıkışıyor ruhum yaşamak istiyorum ama yaşıyamıyorum para algım kalmadı gönlüm daralıyor günde 3 saat tek yata biliyorum günde 5 paket sıgara içiyorum kalan paramın hepsi sigara ve alkole gidiyor yaşamak için sebep arıyorum yaşamayı istiyorum kumara bulaştığım günün allah belasını versin 380 bin kredi borcum var ödemesi geldi korkuyorum eve avkat gitsin ailem öğrenir ise korkuyorum onlara bir şey olsun sizde hakınızı helal edin sizinde belki zamanızı aldım ben ne anlatıyorum ki her neyse hayırlı günler sakın kumara bulaşmayın
    Kumarı sadece oynatan kazanır hocam. Mehmet Karahanlı dediği gibi.
  • 02-05-2024, 18:07:30
    #38
    Öncelikle insan iradeli olmalı kendine dur demeyi bilmeli, kumarbazın ellerini kesmişler kollarıyla oynamış, kollarını kesmişler, ayaklarıyla oynamış, ayaklarını kesmişler, parayla adam tutmuş yine oynamış. Kendinize dur demeyi bilmediğiniz sürece bugün çıkarıp size birisi 380.000 TL verse borcunuzu kapatmak yerine katlarım düşüncesiyle yine kumar oynarsınız. Size üzülmüyor değilim ama biraz irade be kardeşim 380.000 TL olana kadar neden kendine dur demedin.

    Hayatımda 1 defa oynadım ve kazandım hatta paramı 4'e 5'e katladım bir daha asla oynamadım.
  • 02-05-2024, 21:59:07
    #39
    Geçmiş olsun, her zaman kumarın sanal üzerinden oynanmasına karşı olmuşumdur. Kumar zenginler için hoş bir etkinlik. Emin olun 380.000Tl ile bütün balkan ülkelerinde birer hafta konaklayıp ufak meblalarla kumar oynama isteğinizide yatıştırırdınız. 380.000 ekside olmak hayatın bittiği anlamına gelmiyor. Psikolojinizi düzeltip bir sabah uyanıp sıfırdan başlarsanız 2-3 sene içersinde temizleyebileceğinizi düşünüyorum. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.