Arkadaşlar .Başıma gelen bir tuaflıklar zincirini anlatacağım ..
Ben bundan 4 ay önce ttnet bırakıp tellcom'a geçtim.(ev ve iş yeri ikisinide tellcom'a taşıdık.) .. Karşılığında da bir tane airties adslı modem verdiler kablosuz .
Verdikleri bu modemi kullanmadım.İş yerine bildiğmiz kablolu modem aldım.. Bu modem bozulunca arkadaşım kendisnde bulunan bir modemi bana getirdi..Onu taktım kullandım.Bir süre sonra kotayı açtığm için yüklü bir miktar fatura geldi.Ama iş yerinde download yapmadığımı bildiğimden müşteri temsilcisini aradım.Durumu anlattım.Fatura ayrıntısını gönderdiler.Faturaya bir baktım geceleri (iş yerinden.) sürekli download var.Aynı şekilde benim işte olduğum zamanlarda sürekli download var.Ama ben indirmiyorum.Böle olunca tekrar aradım.Onlara kablolu modem kullandığımı söledim..Kablosuz modem kullansam hemen zaten suçu bana atıp modem şifrenizi değiştirin dicekti..Dedim acaba dışardan hatta bağlanmaları mümkün mü dedim onada hayır dedi.O zaman dedim bu downloadları kim yapıyor dedim.Bir şey diyemediler.Bir kaç gün sonra dönüş yaptılar.Birden fazla modem kullandığımdan bu durum olabilirmiş dediler.Onlara önceki modemden indirilen verilerde gitmiş gibisinden bir sürü bahane saydılar.
Bende hem evi hemde iş yerini iptal ettim tekrar ttnet döndüm.
eve laptop aldım.Laptoptan internete girince airties kablosuz modemi , normal masa üstünde bağlanırken benim bildiğimiz kablolu modemi kullanıyordum..En son 7 gb geldi , tek kablosuzu kullandım 10 gb geldi..
Anlamadığım ben indirmiyorum..Şifre desen 30 haneli şifre..Bana mı gıcıklığı var bu hatların..Yani sınırsıza geçeceğim ama ben indirmiyorum bu kadar şeyi.. 10 gb ne demek ya . O da daha bugünlük. Müşteri temsilcisni arıyorum adam gibi cevap veremiyorlar..Nereye gitmeliyim.Ne yapmalıyım.Başına böle bir şey gelen oldu mu ?
Kotam sınırlı 10 GB Donwload :(
16
●945
- 28-06-2009, 12:53:07Üyeliği durduruldusahadantv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 gün boyunca bağlantın hiç kesilmezse toplamı yazar zaten - 28-06-2009, 12:54:25birde bilgisayarınıza trojen bulaşmış olabilir benzer şey benimde başıma geldi çünkü ama ben farkettim allahtan eğer herhangi bir sayfada gezinmiyorken ağ bağlantısından duruma baktığınızda kendi kendini sayılar hala artmaya başlıyorsa yüzde 99 trojendir başkasının girmediğine eminseniz eğer.
- 28-06-2009, 13:21:41Hmm bu virüs olayı olabilir.Çünkü bilgisayar da da yavaşlık söz konusu.. Format atsam iyi olacak sanırım ama şöle bir sorun var..
Ben bir kaç ay önce format atmıştım.. Atıyorum format atmadan önce xxx diye kullanıcı adımdı.formattan sonra yyy yaptım.Sonra c'ye girip kullanıcalara girdim.xxx hala duruyor.Açtım tüm masa üstü , bütün programlar duruyor.Bu nasıl formattır anlamadım gitti. - 28-06-2009, 13:23:03Üyeliği durduruldu
- 28-06-2009, 13:43:01Gerekli şeylerin yedeğini al diyorsun.OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pc aldığımdan beri hiç biçimlendirme yapmadım sanırım bu biraz uzun sürecek
br de biçimlendir yok . Disk birleştir ve hata temizle gibi bir şey var.Sanırm disk birleştir olacak dimi ?

Pc aldığımdan beri hiç biçimlendirme yapmadım sanırım bu biraz uzun sürecek