Hocam restoranlarda çalışmayı hiç sevmiyorum, daha önce komilik de yapmıştım düzen sistem vs hiç bana göre değil, günde 10 saat çalışma asgari ücret ve mola bugün sadece 10dk idi, personel yemeği de kanatçı olmasına rağmen artan yemeklerden konmuş gibiydi, zaten ben bana uygun bir iş olmadığını biliyordum da arkadaşımla girdik diye onun hevesini kırmayayım dedim.
Ben bilgisayar teknik servisliğini bırakıp komi olarak başlamıştım. Bahsettiğin durumları tahmin edebiliyorum ama bana göre en iyi çözüm başka bir mekana geçmekti. Başladıktan 6 ay sonra şef komilik teklif ettiler, işten çıkıp klüpte falan çalışmaya başladım, oradan dünya mutfağı derken baktım 22-23 yaşında müdür olmuşum.
Ha hepimizin hayatı bir değil tabii. Genel olarak aidiyetim olmadığından, böyle bir iş içinde olmak hem getirisi hem eğlenceli olması nedeniyle iyi gelmişti.