• 24-01-2024, 02:12:19
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bi trendyol satıcısı olarak trendyol üzerinden hiçbirşey almam. %22 komisyon zaten var hadi komisyon indirimi felan alsın %20de kdv var. Artık 50 tl kargo ücretide var. Tüm giderleri çıktığında zaten Yarı fiyatına maal etmesi gerekiyor ki trendyol'da satanın belli bir kaar elde etsin. Takı ve kolye satanların yorumlarına baktığımda insanların taktığı takılar dahi boyunlarında Alerjik reaksiyonlara sebep olmuş ve hastanelik olmuşlar Sen gene düzelmişssin ucuz kurtulmuşssun çok geçmiş olsun.
    Çok sağolun hocam. İndirim vs olmadıkça ben de almıyorum pek. Rüzgardandır diyenler olunca zaten çok ihtimal vermedim. Askerde kaç katını yiyordukta hasta olmadık.
  • 24-01-2024, 02:17:20
    #11
    vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu tarz şeyleri bu tarz sitelerden alanların aklını sorgulamak lazım zaten Her dönem saçma sapan bir şey popüler oluyor ve insanlar bir şekilde etkileniyor. Yazık, birileri insanların sağlıklarıyla oynuyor, oynamak istiyor ve o insanlar da inatla buna izin veriyor :/

    Ayrıca r10'da onlarca konu dönüyor, yorum alınacaktır vs. diye. trendyol vb. sitelerdeki yorumlara nasıl inanıyorsunuz buna aklım ermiyor

    geçmiş olsun
    Sağolun. Trendyol için alındığına çok rastlamadım. Benim hatam olumsuzları listelememek işte herkesin bir boşluğu olabiliyor. Normalde öyle hata yapmamda en fazla ne olabilir diyoruz neyseki çok kullamadan tek kas ağrısıyla kurtardık
  • 24-01-2024, 02:21:00
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağolun. Trendyol için alındığına çok rastlamadım. Benim hatam olumsuzları listelememek işte herkesin bir boşluğu olabiliyor. Normalde öyle hata yapmamda en fazla ne olabilir diyoruz neyseki çok kullamadan tek kas ağrısıyla kurtardık
    Umarım bu konu birçok insana ders olur. Sırf üç-beş fazla satış yapmak için yalan yorum yaptırıp insanların sağlıklarını tehlikeye atıyorlar.

    Yemeksepeti, GetirYemek, Trendyol Yemek, Hepsiburada, Google Maps yorumları... Sağ olsunlar, buradaki yorumların bir tanesine bile inanmam Tekrar geçmiş olsun.
  • 24-01-2024, 02:27:34
    #13
    Yahu, özel bir durumunuz yoksa et, süt,sebze meyve vs. Yiyin.Vitamin de protein de hepsi doğada var
    Sahtesini bırak gerçeğini bile alsanız,Bu tarz ürünleri doktor tavsiyesi (doktorlar bile ilaç mümessili komisyonu için tavsiye edebiliyor) yoksa neden alırlar anlam veremiyorum. Bir de hayvan gibi pahalı ürünler.
    Eczacı tanıdığım bile sana önermem boşa para verme biz güzel kâr bırakıyor diye satıyoruz diyor.
    Neyse l.
  • 24-01-2024, 21:42:17
    #14
    Vitaminler sitesi iyidir. Eczanelerden tedarik ediyorlar. Trendyol falan bu tarz ürünleri alacak yer değildir. Geçmiş olsun.
  • 24-01-2024, 21:49:05
    #15
    Belki yorumları r10 üzerinden almıştırlar, malum r10 üzerinden 10 liraya yorum yapanlar var.
  • 24-01-2024, 21:56:54
    #16
    D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Belki yorumları r10 üzerinden almıştırlar, malum r10 üzerinden 10 liraya yorum yapanlar var.
    Para için her şeyi yapıyorlar maalesef. çağrıtaner reklamını yapınca gördüm sonra aklıma konu açmak geldi. en azından burada almayı düşünen arkadaşlar varsa onlar vazgeçer.
  • 24-01-2024, 21:58:25
    #17
    Nasıl ürüne sipariş vermeden yorum yapabiliyorlar? Bunun hizmetini nasıl sağlayacaklar, anlamadım.
  • 24-01-2024, 22:00:29
    #18
    NonLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nasıl ürüne sipariş vermeden yorum yapabiliyorlar? Bunun hizmetini nasıl sağlayacaklar, anlamadım.
    Almadan yapılabiliyor mu bilmiyorum da 10-20 influencer denilen şahıslara gönderirler yorum yaptırabilirler. instada o şekilde yorum alan reklamını yaptıran çok sayfa var. çoğu beleş mezar bulsa atlayacaklar. bakıyorum her ürünün yorumunda dm bakabilir misniiz yazıyorlar. onlarda bot takipçi kasıyorlar sonra takipçim var diye firmalardan ürün koparmaya çalışıyorlar işte.