
Ha bu arada arkadaşın hesabında whatsapp numarası olduğu için ben ona whatsapptan ulaştım. Ama şimdi de forum dışı konu diye şikayet diye üstünü kapatmaya çalışıyor. Çok tehlikeli valla

Neyse kavga gürültü 5 bin TL yaptığım ödemenin yarınısı iade etmesi konusunda anlaştık ama şimdi ona da yan çizdi. Kim olduğu önemli değil cidden de Coşkun beye söyleyince böyle oluyor mu cidden.

Edit: Ben Coşkun beyi tanımam. Sadece bu gereksiz kişinin beyanı. Coşkun bey böyle bir şey yaptı anlamı taşımasın lütfen. Fakat bu ilk değil. Ne zaman kurumsal plus biriyle iş yapsam ve mağdır edilsem, mutlaka sihirli bir el dokunuyor bu kurumsal üyelerden bazılarına.
Ayrıca arkadaşın beceremediği ve paramı iade etmediği uygulamayı yine burada kategori moderatörü olan başka birisi aynı fiyata sorunsuz olarak halletti.
5 kişi bunu beğendi.