• 01-12-2023, 22:32:36
    #1
    Arkadaşlar mesajımı yeniden düzenlemek ve detay eklemek adına editledim. detayları mesajı güncelleyeceğim.
  • 01-12-2023, 22:35:15
    #2
    Geçmiş olsun.
    Alırken neden baktırmadınız ustaya veya ekspere?
  • 01-12-2023, 22:36:48
    #3
    Adamlara kızmam. Siz nasıl baska bir ile araba almaya gidip de o ilde guvenilir bir ekspere sokmazsiniz
  • 01-12-2023, 22:36:57
    #4
    Ekspertize sokmadan araba alınır mı hocam? Geçmiş olsun. Allah akıl fikir versin.
  • 01-12-2023, 22:37:36
    #5
    Ekspertize gitmediniz mi? Başınıza gelenler eğer ekspertiz ücretinden kaçmak içinse, kimseyi suçlamaya gerek yok gibi. Geçmiş olsun.
  • 01-12-2023, 22:38:48
    #6
    Paylaşım için teşekkürler hocam. Büyük geçmiş olsun. Dediğiniz gibi araç alırken önemli hususlara dikkat etmek gerek.
    Şasi no ile plaka uyumu
    Kurumsal detaylı ekspertiz
    Çekme belgeli araç alırken de + farkını ödeyelim muayeneden geçirip verin demek gerekir diye düşünüyorum.
    Tekrar geçmiş olsun. Umarız hakkınızı maddi manevi tazminat olarak alırsınız.
  • 01-12-2023, 22:38:49
    #7
    evet şu sıralar çok binlerce kişi sazan sarmalı ile dolandırılıyor.. araç alırken satıcısı ve alıcısı ibanlar aynı kişi olacak, güzel bir ekspere gidilecek sonmra noterde iken ibanlar para geçtimi geçti muhabbetleri tamamlanmalı. aksi halde yok ben gelemiyorum dayımın oğlu geliyr yok bende icra var şuna parayı at falan asla asla kabul edilmemeli... hele noter evrakı okunmadan imzalanmamalı malesef noter katiplerinde de çok çürük var organize iş malum... çok geçmiş olsun
  • 01-12-2023, 22:39:29
    #8
    Üyeliği durduruldu
    plakasız ve çekme belgeli aracı detaylı tramer yoksa hiç bir zaman alınmaz 2016da arabalar yükselmeden evvel 14 bine taksi çıkması linea alacaktım tramerci bir arkadaşımı götürdüm arabayı soktum arabanın yarısı başka arabaya ait çıktı sonra giitm başka taksi çıkması accent blue aldım 18e ama yapışkanlıydı sökülmüştü plakası hazırdı o yüzden çekme belgeli aracı önce ustaya gösterilmesi şarttır. ağır kusurlu araçları satıyorlar.
  • 01-12-2023, 22:40:39
    #9
    Galericilerin namuslusunu bulmak çok zor, bende bmw f30 vardı Alanya'da bir galericiye sattım adam alırken gitti tarcanlar da ekspertiz yaptırdı onlarda ne gördülerse yazdılar ( ne gördülerse derken abarta abarta ) neyse konu bu değil benden 30 bin tl altına aldılar pazarlık ile sonra bir baktım ertesi gün ilanda aracın kaputundaki boyayı yazmamışlar üstüne basa basa ekspertiz raporunda benden fiyat kırmak için o kadar uğraştıkları boya detayını ilana girmemişler üstüne birde 90.000TL kâr eklemişler ( o zamanlar bmw f30 en dolusu 350000 di ) işin kısası galericilerden bir şey alırken çok dikkatli olmak gerek.