Nişanlimin abisi annesini dövdü YARDIM İSTİYORUM
29
●3.372
- 27-09-2023, 10:24:54Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Annesi babası şikayetçi olmadıktan sonra hiç birşey yapmazlar. Bizim mahallemizdede bı çocuk vardı annesi babası yaşli maaş zamanları bu şekil olaylar oluyodu bı gece temiz bi sopa attık ama çok temiz 1 kolu 1 bacaği kırıldı şimdi şu isterken bile saygı çerçevesinde istiyor tavsiye ederim bu method u
- 27-09-2023, 10:34:29Dayak cennetten çıkma diyorlar ya gerçekten öyle 20 kişi dövüceksin kırıcaksın heryerini, savcılığa gidin hocam savcılıkta şikayette bulunsun nişanlınız ve annesi anında alırlar direkt
- 27-09-2023, 10:34:51Şikayetçi olmazsan bir şey yapmazlar tabi.
Gelen polise bir anlık sinirle kavga ettik der konu kapanır.
Senin umurunda değil iken polis aile içi duruma niye karışsın. - 27-09-2023, 10:37:43Muhtemelen polis gelince şikayetçi olmuyorlar konuyu kapatıyorlar, yoksa gelip de bir şey yapmama ihtimali bence sıfır . Düşük ihtimal de olsa polis geliyor, aile şikayetçi oluyor adam küfür ettiği için polis bir şey yapmıyorsa ki yazarken bile inanmadım , darp raporu ile direkt savcılığa gitsinler.
- 27-09-2023, 10:38:35Anne-Baba-Aile şikayetçi değil demek ki.
Arkadaşlar '' darp raporu alın, şikayetçi olun '' yazmışlar. Onlara cevap vermemişsiniz, sonrasında yazılan mesajlara cevap vermişsiniz.
Demek ki sakladığınız nokta, aile şikayetçi değil.
Aile şikayetçi değilken, size ne oluyor ?
Demek ki gerçekten ailenin şikayetçi olacağı kadar büyük bir olay yok. Olsa zaten hastaneye gidilmesi haliyle adli bir olaya intikal etmesi lazım. Demek ki öyle büyük bir darp yok siz abartıyorsunuz.
Ya da sakladığınız, söylemediğiniz bir durum var. Abisinden canınız mı yandı, bir intikam mı almaya çalışıyorsunuz bilemeyiz.
Darp raporu neden alınmıyor ? Neden şikayetçi olunmuyor ? Bunlara cevap verin yoksa yalan söylüyor durumunda kalacaksınız. - 27-09-2023, 10:38:59Polis bir şey yapmıyor kısmını anlarım da, "polise sövüyor polis 'aman ya uğraşmayak' deyip tıpış tıpış gidiyor" kısmının sallamasyon olduğu belli. 3 yaşındaki çocuğa bile küfür etseniz size tepki gösterir. Polis, devletin memuruna işlenen bu suçu cezasız bırakacak öyle mi?
Çocuk zihinsel engelliyse ve ondan uğraşmak istemiyorlarsa anlarım. Yoksa, sapasağlam adam küfür edecek de polis uğraşmayacak da deli saçması hikâye.
Bu arada hep aynı polis geliyor sanırım ya da gelen tüm polisler "bunlara bişey yapmayalım suratlarını seyredip geri dönelim haa okey mi?" diye ağız birliği yapmış galiba hahaha.
40 dk önce böyle bir olay olmuş güya, siz de nişanlınıza "bu şehrin hiçbir polisi bir şey yapamayacak dur ben R10'a sorayım" mı dediniz? - 27-09-2023, 10:52:41SİZİNLE MÜNAKAŞAYA GİRMAYECEĞİMpeaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

DAHA NEYİN SALLAMASYONUNU YAPAYIM SİZE..... - 27-09-2023, 10:56:22Darp raporu alındı. Annesi şikayetçi olması durumunda abisinin daha ileriye gideceğini biliyor. Bu sebepten dolayı şikayetçi olamıyor. Şikayetçi olması durumunda olayın daha ileri noktalara gideceğini bildiğinden yapamıyor.Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
