nevsehirden adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Polis, Savcılar Konuya!!!!!
55
●4.978
- 22-09-2023, 19:30:58Üyeliği durdurulduBilgi almak amacıyla yazdım, dalga geçilecek bir durum yok. Olay çok ciddi ve uzun süredir faaliyetteler. Bilgilerimin gizli olması önemli bir husus buradachnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-09-2023, 19:31:20ThecBerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcı dinlemez kardeşim. Şikayet olması lazım. Birisinin şikayetçi olması lazım anladın mı. Yargı içtihatları o şekilde değil. Yargıyı benim adım geçmeyecek diyerek tetikleyemezsin.
Son dönemlerde moda olan şey anonim hesaptan ifşa edip birilerinin dikkatini çekmesini sağlamak. - 22-09-2023, 19:33:07Üyeliği durdurulduAmacım asla dikkat çekmek değil. Sadece zoruma gidiyor bu durum. Tüm bilgileri mevcut ve sosyal medya üzerinden dünyanin illegal işini çeviriyorlarnevsehirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:/RedFire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 22-09-2023, 19:33:13Maddi ve manevi zarar görmemeniz için işiniz olmayan konulara bence kafa yormayın derim. Bir polis memuru da inanın görev saatleri dışında bir şeye karışmıyor; yürüyor ve gidiyor. Şu an bulunulan durumda para ile pek çok sorunu çözüyorlar, yanan siz olursunuz. Filler tepişir olan size olur: onlar hortumlarını suya daldırmaya devam eder. Kırmızı bültenle aranan adamlar resmî kanallarda röportaj veriyor veya hakkında ki suçlamalardan dolayı tutuklama kararı olanlar İstanbul'da geziyor. Bence, işiniz olmayan konulara pek karışmayın derim. Sevgiler.
hangi polis hangi savcı ?