• 17-09-2023, 11:27:48
    #1
    Merhaba arkadaşlar, sizlere başımdan geçen çok saçma ve kötü durumdan bahsedeceğim.

    17.09.2023 Saat 01:10 sularında Mersin’de 1453Ottoman Kafe’den çıkış yaptık kuzenimle beraber. Ardından motorumuza binip gidecektik (Hyundai Beyaz Qasgai) Model araç bir şeyler dedi bizlere öyle sanıyorduk. Kuzenim iyi niyetle yaklaştı buraya gel dedim, adres soruyorlardır dedi ben izliyorum öylece. Adamlar artık met mi içmiş uyuşturucu mu içmişler anlaması zor ama kafaları bayağı iyiydi. Araçtan indiler kuzenimin üzerine yürüdüler kalabalıklar ve en sonunda arka koltuktan birisi çıkıp silah çekti direkt olarak. Kuzenim olay yerini terk etti. Bu defa 3’ü de bana yönlendiler motoru çalıştırdım tam kaçacağım fakat kaçarken kendi sonumu da hazırlıyor olabilirdim. Sahil şeridindeyim trafik çok önüm araç dolu solumda çapraz da araçla gaspçılar var kaçayım derken araç altına da girebilirim. Denedim kontrollü kaçmaya çalışırken birisi üstüme zıpladı motorla beraber devirdi o an olay yerinden kalktım koşarak kaçtım ve daha arabadan inmeyenler de vardı üstelik magandalardan. O sırada misafirimiz yavaştan gidiyordu atom içecektik yakaladık arabaya bindik olay yerine geri döndüğümüzde motor vs yerinde yoktu ben sakinim ama neye uğradığımızı şaşırdık düşmanımız da yok şükürler olsun. Polis’i arıyoruz, olay yerine bekçi geliyor. Olayı anlatıyorum, neden yaptılar diyorlar. Ben ne bileyim tanımadığımız etmediğimiz adamlar kafaları iyiyken düşmanları falan mı sandılar anlamadık. Toros Devlet Hastanesine Sağlık Raporu almaya gittik, ardından haber geldi motor bulunmuştu o sıra ve motoru (Gecekondu) mekanın önüne bırakıp gençlere (almaya geleceğiz) demişler ve kaçmışlar kask falan da götürmüşler. Motoru bulduklarına sevindim fakat koskoca sahil şeridin de o aracın plaka nasıl gözükmez? Ardından Cumhuriyet Karakoluna geçtik polis ekipleri ile ifade verdim imzaladım. Polis memuru var çıkıp suratıma gülüyor. Problem nedir gülüyorsunuz memur bey dedim? Hayırdır yeni moda mı? Diyor bana normal de pantolon falan yırtlar diyorlar dedi ses etmek istemedim. Ve karakoldan ayrıldım bakalım süreç nasıl işleyecek herkes dikkatli olsun araçlara falan yaklaşmayın mümkünse ilk defa başımıza geliyor böylesi olay.

    Ekip aracındayken:
  • 17-09-2023, 11:30:49
    #2
    Geçmiş olsun
  • 17-09-2023, 11:30:56
    #3
    Mersinde benim de başıma geldi. Geçmiş olsun hocam
    https://www.r10.net/off-topic/373272...p-edildim.html
  • 17-09-2023, 11:31:21
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun
  • 17-09-2023, 11:32:47
    #5
    WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mersinde benim de başıma geldi. Geçmiş olsun hocam
    https://www.r10.net/off-topic/373272...p-edildim.html
    biz olay yerinden kaçmasaydık onların kafası iyiydi sıkabilirlerdi zaten 1 tanesi beni deviren kulağıma nasıl vurduysa sol kulağa duymuyorum şuan size de çok geçmiş olsun artık dolu gezmekte fayda var.
  • 17-09-2023, 11:40:12
    #6
    mersinliler hiç kusura bakmasın ama mersine ne tatile gidilir ne gezmeye çok çarpık kültürleşme var mersinde zaten mültecilerle doldu taştı
  • 17-09-2023, 11:43:48
    #7
    H.burada Bozum İşlemleri
    Eski otogar civarında bana adres bahanesiyle bıçak çekmişti biri tektim 9-10 vardı saat. Saati söylerken bıçağını çıkarıp cüzdanımla telefonumu istedi. Bir anlık boşluğundan faydalanıp yumruğu vurup indirdim yere. Sonra kaçtım. Mersin çok bozuldu
  • 17-09-2023, 11:43:52
    #8
    Geçmiş olsun, cumhuriyet karakolu öyle
  • 17-09-2023, 11:46:19
    #9
    YunusEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eski otogar civarında bana adres bahanesiyle bıçak çekmişti biri tektim 9-10 vardı saat. Saati söylerken bıçağını çıkarıp cüzdanımla telefonumu istedi. Bir anlık boşluğundan faydalanıp yumruğu vurup indirdim yere. Sonra kaçtım. Mersin çok bozuldu
    Eski otogar’ın oralar da tekin değil zaten size de geçmiş olsun dolu gezmekte fayda var gibi hocam ve temizlenmesi lazım bunların. Dikkatli olalım.