• 22-05-2009, 19:03:38
    #1
    Merhaba arkadaşlar ,

    Geçtiğimiz Cumartesi günü sabahtan annem, bir arkadaşı ve oğlu kısa bir tatil için Antalya'ya yola çıktılar. Eğitimim dolayısıyla ben yanlarında olamadım. Bu tür uzaklaşmalarla kafasını dağıtmasını isteyen ben nedense bu defa gitmesini istemiyordum. Lakin beni dinlemeyeceği için görüşümü dışa vurmak istemedim.

    Antalya yolunda Burdur'u geçtikten sonra İnsuyu Mağaralarından yaklaşık 4-5 kilometre sonra yolun mıcır olmasından dolayı virajda araba kaymaya başlıyor. Araba sağa doğru kayarken o anki panikle direksiyonu sola kırınca takla atmaya başlıyorlar ve yolun sağında biriken toprak birikintilerinin üzerinden 4-5 metrelik bir yükselikteki tarlaya uçuyorlar.

    Arabadaki herşey yola fırlıyor. Annemin cep telefonunu karşı şeritten getiriyorlar. Allah'tan emniyet kemeri var yoksa onlarında camlardan fırlamaması imkansız.

    O gün apar topar Antalya'ya gittik. Allah'a şükür annemde ve arabadaki diğer insanlarda ufak tefek çizikler haricinde birşey yok.

    Arabanın fotoğrafları ,

    [media]http://i0905.hizliresim.com/2009/5/22/3804.jpg[/media][media]http://i0905.hizliresim.com/2009/5/22/3820.jpg[/media]
    [media]http://i0905.hizliresim.com/2009/5/22/3828.jpg[/media]

    Sizden ricam şehir içi, şehir dışı ayrımı yapmadan emniyet kemerinizi takmanız. Ve ailenizle iyi geçinmeniz. Bir sevdiğinizi (özellikle annenizi) kaybetme korkusu o kadar kötü birşey ki anlatılamaz.

    Forumdaki arkadaşlara, ailelerine ve trafiğe çıkan tüm sürücülere kazasız belasız yolculuklar.
  • 22-05-2009, 19:06:08
    #2
    Çok büyük geçmiş olsun..Araba pert olmuş..
  • 22-05-2009, 19:08:50
    #3
    Gercekten ucuz atlatmıslar Allah korumuş verdiğiniz sadakalar vs işe yaramış sanırım cünkü su arabadan ufak tefek ciziklerle kurtulmak biraz zor gibi.Bende burdurluyum kazayıda duymuştum konuyuda burada görünce biraz şasırdım.Allah acil sifalar versin tavsiyen için sağol..
  • 22-05-2009, 19:11:08
    #4
    sonsuzluk_16 teşekkür ederim.

    bLack07, kazanın olduğu yerde her hafta en az iki kaza oluyormuş muhakkak, sen benden daha iyi bilirsin oraları. Onca kaza olmasına rağmen hiçbir önlem olmaması içler acısı. Anlayamıyorum insan hayatı bu kadar değersiz mi ?

    Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.
  • 22-05-2009, 19:13:31
    #5
    geçmiş olsun kardeş cana gelen mala gelsin
  • 22-05-2009, 19:13:38
    #6
    Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sonsuzluk_16 teşekkür ederim.
    bLack07, kazanın olduğu yerde her hafta en az iki kaza oluyormuş muhakkak, sen benden daha iyi bilirsin oraları. Onca kaza olmasına rağmen hiçbir önlem olmaması içler acısı. Anlayamıyorum insan hayatı bu kadar değersiz mi ?
    Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.
    Evet dediğin gibi daha kac kaza olması lazım önlem alınabilmesi için bilmiyorum..
  • 22-05-2009, 19:18:44
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Öncelikle geçmiş olsun. Emniyet kemeri takmanın önemi burada birkez daha ortaya çıkıyor. Ben şahsen şehir içi seyahatlerde dahi emniyet kemerimi takmadan yola çıkmam.
  • 22-05-2009, 19:22:08
    #8
    aykt36 , aynen katılıyorum. Giden araba olsun. Teşekkürler.

    webzegs , geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.
  • 22-05-2009, 19:23:47
    #9
    sunucuoptimizasyon.com
    Geçmiş olsun bu arabanın içinden çizik almadan çıkmak gerçekten büyük şans tabi emniyet kemerinin takılı olması bu şansı yaratmış.