Arkadaşlar sezon yoğunluğunu göz önüne aldığımızda uygun fiyatlı ve ailecek kalabileceğiniz yerleri seçmenizi tavsiye ederim. @
Ozcan_SARICA size aile apart otelimizi tavsiye ederim. Apart odalarında 3 yetişkin veya 2 yetişkin 2 çocuk konaklama yapılabilir. Marmaris'in en güzel yerlerinden birisi İçmeler'de tatilinizi geçirebilirsiniz. Tabi genç arkadaşlar için Marmaris merkez daha cazip olabilir. Otel ismi Castle Apart günlük R10'a özel olarak 1.200 TL. bir apart ücreti.
Malesef hocam. Beş parmağın beşi bir değil. Bazıları ticaret ahlakından yoksun. Ama dediğiniz gibi özellikle ev kiralarında her yerde olduğu gibi burda da fiyatlar aşırı yükseldi. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Neyse benim söyleyeceğim yer arkadaşa 3500 bandında bir fiyata gelicekti günlük siz daha iyi yardımcı olmuşsunuz emeğinize sağlık bol kazançlar