Güzellik Merkezi Açıyorum :)
38
●3.252
- 26-07-2023, 13:34:50Kendi şehrinde bol bol bol ads reklamı basıyorsun rakiplerin bu konuya genellikle önem vermiyor. Google konuma optimizasyon, anahtar kelime fake yorum basıyorsun. ADS reklamı verirken epilasyon, botoks vb. cümlelerin geçmemesi dikkat et orjinal hesabını askıya kadar götürebilir. Web sitende epilasyon kelimeleri de geçiyorsa yine RED verme ihtimali var. Web sitene şehrine özel seo çalışması yaptırırsan reklama da gerek kalmaz
Fiziki olarak açılış yaparken kesinlikle bir organizasyon şirketi ile anlaşıp, sesli bir açılış yapmanı tavsiye ederim
Odaların kar beyazı renkte olacağını söylememe gerek yok sanırım. Mümkünse m2 si büyük bir yeri tercih edin, lokasyon olarak da mahalle arası açmanızı önermem. Eleman konusunda da özellikle protez tırnak konusunda çevresi olup, maaş ve prim usulü birisini tercih edebilirsiniz. Salonunuzu açtıktan sonra size ürün satmak isteyen 100'lerce kişi olacak bunları ince eleyip sık dokuyun ki dolandırılmayın çünkü %80'i komisyoncu.
- 26-07-2023, 14:40:26Hayırlı olsun. Zorlu bir sektör açıkçası. İyi kar bırakıyor diye düşünebilirsiniz ama memnun olmayan çok fazla kişi olacaktır.
Mutlaka dürüst olun. Adriana Lima gibi çıkacaksınız deyip Süreyya Hanım'ın muhteşem dönüşümü gibi bir şey ortaya çıkarmayın.
Kadınlarla uğraşmak başlı başına da bir eziyettir. Sinirlerinize hakim olun.
Hayırlı olsun müşteriniz olabilme imkanımız varmı acaba