Trafik Magandaları Önümü Kesti, Tehdit Etti
49
●3.014
- 21-07-2023, 12:48:55KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskiden çok fevriydim hocam, 10 kişide olsa dayak yiyeceğimi bile bile çıkardım araçtan da, çocuk olunca insanın bu konudaki refleksleri de değişiyor, her türlü sinirin öncesinde bir duygu baba sorumlulugu... - 21-07-2023, 12:58:08Dün bir kafede otururken trafik tartışması olmuş belli ki bir araçtan 3 kişi indi diğer adama saldırdılar. Önümüzde oldu olay ama bir kafe insan izledi sadece kavga bitene kadar, bazısı bu duruma insanlığınızı mı unuttunuz diyor. Ama bana orada müdahale ederken bir şey olsa geride kalan aileme bunu diyenler mi sahip çıkacak ? En iyisini yapmışsın eskisi gibi yumruk yumruğa kavga kalmadı artık.
- 21-07-2023, 13:00:27hocam baktın müsade etmiyor bağlanmana müsade etseydin böyleleri harbi cins oluyor zıtlaşmaya gerek yok o an arabanın kalabalık filan olduğunu görüyorsanız. bir tane tanıdığım var. çocuğu görsen yani çelimsiz bir şey ama yanında silah taşıyor. tartışığı anda erkekleşip silaha sarılıyorlar. yani bunları gördükten sonra bizim çevremizde de varsa her yerde olur böylesi.
- 21-07-2023, 13:02:55hocam ben aynadan tacizini gordugum gibi saga kirip surtmesi ve beni bariyere zorlaması bir oldu. yani olay yol verdi vermedi de degil dedigim gibi İstanbul trafiginde ogrendim şoförlüğü ben yol dalaşı nedir onu da bilirim bu direkt psikopat ruh hastasi once arabaya sonra bana zarar vermeye calisti araniyor yani ben yırttım da yarin birgun birine bela olurwebtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle