Merhaba arkadaşlar, Allah nasip ederse eşime çiğ köfte dükkanı açıyoruz başında o duracak. Ben de akşamları iş çıkışı geleceğim. Lokasyon olarak Mevlana mahallesi 1.cadde üzerinde (Adalet sarayının orası) Kocasinan/Kayseri.
Paket servis olarak trendyol ve yemeksepeti ile çalışıyoruz kendi kuryeleri geliyor. Akşam da sipariş olursa ben götürüyorum. Yani 19.00 dan sonra çiğ köfte isterseniz bırakırım kendi motorumuz var
Açılış yarın öğlen veya öğleden sonra olacaktır. Zaten minik bir dükkan öyle mütevazi bir şekilde yapalım dedik. Gelip tanışmak isteyen olursa beklerim hemde çiğ köftenin tadına bakarsınız.
2-3 ay önce olsaydı cigkofte.org size hediye ederdim. Hayırlı olsun bol kazançları olsun insAllah, Kayseri'ye gelirsek insAllah ugrarız..