Therodyn adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kütahya bedelli giden var mı?
28
●736
- 08-06-2023, 23:05:17Evet Nurullah uzman benimde favorim. ahmet komutanın öyle bir disiplini vardı ki hastaydım, gerçekten rütbesini taşıyan bir asker
- 08-06-2023, 23:19:462019 yılında bedelli yapmıştım. 9. Bölükteydim. Arkadaşların havayla ilgili söyledikleri her şeye katılıyorum. Yemekleri güzeldir, kahvaltıları güzeldir. Sonlara doğru sucuk ekmek partisi yapmıştık.
Sabah içtimasına içlikle çıkarsınız, 11 den sonra terlersiniz. (Ben Eylül ayında gitmiştim)
Girişte hat sorduklarında arkadaşların dedikleri gibi askercell aldım diyebilirsiniz. Tuşlu telefon serbest, biz akıllı cihaz da kullanıyorduk ama bazen arama yapılabiliyor.
Bedelli gidiyorsanız iş mangalarına katılın mutlaka keyifli oluyor. Astsubay ya da çavuşlar baya rahat bırakıyorlar. Bende akıllı telefon yoktu her iş mangasında komutanlar telefonunu veriyordu ailemle görüşüyordum.
Koğuşlar 10 kişilik, bu da rahat etmenizi sağlıyor.
Çok detay var da hepsini anlatmayayım birazı da sürpriz olsun 😊
Muhammed komutanda samimi bir adamdı benim favorim nurullah uzmandı