Dostlar ve değerli hocalarım, merhaba;
12'sin de Dubai'de olacağım gitmekteki asıl sebebim Türkiye de yaşadığım maddi olarak zor zamanlar. Orada iş olanaklarına birşeyler yapabilir miyim eksikler neler onlara bakmak adına gitmek istiyorum belki bir fırsat doğar düşüncesi fakat beklentilerim doğrultusunda hayal kırıklığına uğramamak için de en kötü 1 hafta orayı gezerim görürüm kültürlerini düşüncesiyle gidiyorum bunun sebebi de fazla umudum yok çünkü ingilizcem iyi değil.Sağolsun forumdan bir çok değerli hocamızda bahsetti bizlere oraların durumlarını. Türkiye'de klima işi ile ilgili şirketim bulunmakta aynı zaman da Blockchain ve akıllı sözleşmeler ile ilgileniyorum (Jr.) fakat sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Orada açık konuşmak gerekirse maaşı iyi olduktan sonra her işi yapmayı planlıyorum. 3 arkadaş gidiyoruz.
Orada bulunan geldiğimiz de bize yol yordam gösterecek değerli hocalarımız iletişime geçerse çok mutlu olurum. Ayrıyetten bilgi ve öneriye açığım.
Dubai'ye Gidiyorum
28
●1.842
- 11-05-2023, 00:03:47
- 11-05-2023, 00:11:38Selam,Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden hemen eleştrisel yaklaştınız anlayamadım. Yazdıklarımı tam okumadınız sanırım fazla bir umudum yok iş konusunda en kötü tatil amaçlı orada bulunmuş olurum diye düşündüğümü belirttim.
Ayrıyetten maddi olarak durumum bir vakit çok iyi olduğundan Ülkemizin bir çok yerini gezdim ama nimet olarak kastınız nedir onu da anlayamadım. Teşekkürler.