• 17-04-2023, 00:30:22
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar bundan belki de 10 yıl önce filan, giyim anlamında bir şeyler lazım olduğunda fiyat-performans ürünü olarak ya LC Waikiki'ye giderdik, ya da DeFacto yapardık. Uzun zamandır tek tük olmadıkça artık toplu alışveriş yapmadığımı farkettim. Zaten baktığım zaman bu iki markada da fiyatlar eskisi kadar ucuz değil.

    En son 6-7 ay önce ayakkabıya ihtiyacım oldu. Ayakkabı için de fix Nike'ı tercih ederim. Fakat baktım onlarda da adam akıllı ayakkabılar 1500 TL'den başlıyor, uçsuz bucaksız ilerliyor. Ben de 400-500 TL'ye çok da beğenmediğim bir ayakkabı almıştım Lumberjack marka. Fakat ben çok hor kullanırım, hemen eskittim.

    Neyse soruma geleyim: Bu sefer paraya kıyıp Nike alacağım, en azından uzun yıllar kullanırım derken Pull & Bear'ın bir ayakkabısının detaylarına aşık oldum ve sipariş verdim. Ayakkabı bu: https://www.trendyol.com/pull-bear/b...chantId=112044 ve fiyatı 599 TL.

    Sonra farkettim ki ayakkanı haricinde her şeyi alabiliyorum buradan aslında ve fiyat olarak rakiplerine göre de çok uygun.

    Bu markayı kullanan birileri var mı? Ürünlerinin dayanıklılık seviyesi nedir? 3-4 ayda başka ayakkabı aldırırım mı yine bana? Eğer böyle uzun vadeli kullanılabilen ürünleri varsa normal giyimleri de artık buradan alırım diye düşünüyorum. Yorumlarda buluşalım.
  • 17-04-2023, 00:32:20
    #2
    Güzel marka eski fiyatlar geçerli olduğu zaman pahalı sayılırdı şimdi her şey arttı aynı seviyeye geldi neredeyse arkadaşım montunu kullanıyor 3 sene oldu hala giyiyor ayakkabısını kullanmadım ama eminim o da iyidir yorumlarını da kontrol etmenizi tavsiye ediyorum
  • 17-04-2023, 00:32:36
    #3
    Hocam kaliteli marka ama ben ayakkabıları kalitesiz buluyorum. Hiç denemedim mağazada 1 2 sefer denemiştim sizde geldikten sonra beğenirseniz iletin 🙂👍
  • 17-04-2023, 00:33:06
    #4
    Ayakkabısını bilmiyorum ama, giyim ürünleri kaliteli.
  • 17-04-2023, 00:33:31
    #5
    4, 5 yıl önce kot şortları mı oradan alırdım ama daha sonra renklerin de solma oluyordu... ben de maviden almaya başlamıştım ama şimdi sadece kaft üzerinden giyiniyorum.
  • 17-04-2023, 00:37:15
    #6
    Defacto, lcw, koton vs. bunlar asla pull & bearla kıyaslanamaz. Kaliteli markadır pull & bear. Zara şirketinin, alt markası. Bershka da pull & bear'ın bi altı Ayakkabı dışın da bir çok ürününü kullanıyorum pull & bear'ın (boxer dahil.) Hep memnun kaldım, tavsiye ederim.
  • 17-04-2023, 00:43:45
    #7
    Ayakkabısını kullanmadım ama aşağıdaki kanguru montunu almıştım. Montlardan yana yüzüm hiç gülmemişti bu marka sayesinde güldü. 2 yıl oldu herhalde oldukça kaliteli.
  • 17-04-2023, 01:10:40
    #8
    Yanına ayakkabısını aldım kaliteli gerçekten de senin şu modeli görünce beğendim kendime alacağım
  • 17-04-2023, 01:30:35
    #9
    Kurumsal Üye
    Eskiden 2002 yıllarında giyinirdim çok güzeldi. Berksha vardı polo garage vs vardı.