Bir günde 676 BİN TL Kazanmak ve Kaybetmek
41
●5.334
- 22-03-2023, 16:49:10Onu yazmayı unutmuşum mailleri vermedim 1 tane örnek istedi onu attım adam gidip mailin oluşturulma tarihini mi buldu naptıysa tüm mailleri bulmuş. Bende elimde koz olarak tutuyordum mailleri ama adam panelinden çekmiş demekkicankk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-03-2023, 16:53:29Hocam en başta zaten o mantıkla foruma girip mail hesabı alayım dedim mail.com.tr konusu çıktıaldım adamdan fakat borsa oraya doğrulama kodu göndermiyor mu düşmüyor mu neyse gelmedi zaman kaybetmeyelim diye direk temp mailden açtıydıkMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-03-2023, 16:59:08Konuyla tam alakası olmasa da; Bende parasını verip forumdan gmail alıyorum. Satın aldığım kişi sonradan tüm maillere girip şifrelerini değiştiriyor. Neden olduğunu sorunca da tedarikcisi değiştirmiş yok şirketlere satmışlar. vs vs birden aklıma geldi. ( Şifre değişimi benzerliğini görünce yazayım dedim)
- 22-03-2023, 17:38:36Buda birşey mi hocam. Ben kriptoda 10 milyon TL kazanıpta, parasını 20bin dolara düşüreni biliyorum.
Spot ile 30 bin doları 10 milyon TL yapıldı.
Sonra yanlış coinlerde tepeden alınarak 10 milyon TL 3 Mİlyon TL ye düşürüldü, En sonunda kaldıraçlı işlemler ile, 3 milyon TL 20 bin dolara kadar düşürülme oldu.
Forumda 100 tane hotmaili 40 liraya satıyorlar. 10 dolarlık hesap için temp mail kullanmak gerçekten en baştan basiretsizlik olmuş. Geçmiş olsun. Hayat daha ne fırsatlar çıkarır inşallah önünüze.