
Müstakil EV & Bahçe Güvenliği İçin Yapılabilecekler
12
●932
- 18-03-2023, 12:10:20Aynı şeyler söylenmiş olabilir. Şu anda yaşadığım yer kırsalda. Bahçe duvarının üstünde yüksek tel, hareket sensörlü aydınlatma, kamera sistemi, bahçenin tellerine astığım kamera var yazısı ( jandarma asarsanız iyi olur demişti) alarm, pencerelerde panjur. Köpek olayına gelince. Buraya geldiğimizde zaten etrafta olan köpekler vardı. Onlar bizi sahiplendi. Kulübe yaptım, şu anda beslediğim 3 tane köpek var. Gece olduğunda en ufak harekette havlamaya başlıyorlar. Havlama seslerinden ne olduğu anlaşılıyor. 3 kez gece eve yaklaşanlar olmuştu o zaman çok farklı havladılar... Yapılabilecek önlemleri almaya çalıştık.

- 18-03-2023, 17:16:02Hocam kesinkle açılı profil direk üzerine dikenli tel 3 katman + ara bölmelere jilet tel bu sayede duvar üstünden girişleri engelleyebilirsiniz. + Kör nokta bırakmadan HD kamera, Bu sistem özellikle askeriyede ve yüksek güvenlik isteyen bölgelerde kullanılır. Allahu Teala nasip ederde birgün öyle bir eve sahip olursam yapacagım ilk iş bu olur.
Ekleme yapmak istiyorum ama bunu mutlaka yap:
Fotoselli projektör sistemi hep hayalimdi: Düşünsene hocam bahçedeki agaçların tepelerine yerleştirdiğin projektörler ve zemine yerleştirdiğin güçlü fotoseller var hırsız bahçeye girdiği anda gece gündüz olacak ve tavşan gibi kalacak korkudan ödü patlar muhtemelen


