• 21-02-2023, 01:34:39
    #1
    Bir tarafta bildirimleri anlık takip etmekten hoşlananlar diğer tarafta ise kesinlikle akıllı saatlere yanaşmayanlar...

    Aslında bu konuyu anket olarak açmak da istiyordum ancak detayları alarak konusmak daha doğrı gibi geliyor.

    Benim için akıllı saat olmazsa olmaz nitelikte açıkçası. Hatta bir ara forumda Apple Watch ticareti de bayagı yapmıştım. 😄 Arabadayken saatten konusmak, yürürken şarkı değişmek ve anlık bildirimleri görmek ciddi bir nimet. Ön yargılı kişileri bu sebeple anlayamıyorum. Özellikle aksini düşünenlerin yorumlarını merakla bekliyorum. 🙂

    Söz sizde dostlar...
  • 21-02-2023, 01:36:26
    #2
    Aldım 3 5 kere taktım kenarda duruyor öyle açıkçası beni cezbeden bir özelliği olmadı. Ara sıra bir yere giderken aksesuar olsun diye kullanıyorum.
  • 21-02-2023, 01:37:36
    #3
    Saati şarj etmek benim hoşuma gitmedi kısa süreli birtane kullandım eskiden sonrasında hiç bulaşmadım😅
  • 21-02-2023, 01:37:41
    #4
    Ben band kullanıyorum basit özellikleri var haliyle ama yeterli ucuza almıştım iyki diyorum. Apple watch almak çok isterim baya güzel arkadaşımdan biliyorum. Çok tuzlu. Onun yerine güzel bir mekanik saat alayım mi bandı diğer kolumda dursun fikri var.
  • 21-02-2023, 01:39:32
    #5
    Normal saati de akıllı saati de çok severim 😊
    Eşim her özel günde saat tutkumu bildiği için akıllı saat ve türevlerini alır.
    Ben çok seviyorum ve akıllı saatlerin evrildiği noktayı da beğeni ile takip ediyorum.
  • 21-02-2023, 01:41:28
    #6
    Seviyoruz hocam.
  • 21-02-2023, 01:41:34
    #7
    Merhaba,

    şimdiye kadar ne kullandım, ne de heves ettim. Teknoloji zaten cep telefonlarıyla hayatımızın merkezine girdi, bu ilişkiyi daha da derinleştirmenin zararlı olacağını düşünüyorum. Deneyimlemedim ama çok faydası olan bir araç olduğu kanısında da değilim, hali hazırda ekosistemi takip eden bir kitle var zaten ve bundan da eksik olmak istemeyecek kişilere karlılık amacıyla ihtiyaç olarak yansıtılıyor. Akıllı telefonun zararlarını görüp kullanmama taraftarıydım bir kaç sene önceye kadar lakin bu teknolojiye erişim olmadan hayatın neredeyse imkansız olduğunu görüp kullanma mecburiyetinde kaldım, aynı şey giyilebilir teknolojiler için söz konusu değil. Klasik saatler daha çok ilgimi çekiyor, bu da farklı bir sebep.
  • 21-02-2023, 01:50:13
    #8
    hevesle dünya para verip apple watch aldım 1 hafta kullandım sağda solda geziyor hatta şuan nerede onu bile bilmiyorum
  • 21-02-2023, 01:51:12
    #9
    Kendimize akü takacaz az kaldı , fazla şarj olayı beni uzak tutuyor yoksa güzel